Kies voor gemak met een barbecue op locatie!

Wanneer u een barbecue wilt organiseren, is het fijn als u dit op een locatie kunt doen die u zelf bepaalt. Dit heeft diverse voordelen. Bij een barbecue op locatie kennen uw gasten de locatie en u weet waar u aan toe bent. IdeaalCatering neemt u de zorg voor een geslaagd evenement uit handen. Wij kunnen overal en op ieder evenement geheel volgens uw wensen een barbecue of catering op locatie verzorgen.

Volledig verzorgde barbecue op locatie met IdeaalCatering

IdeaalCatering wil uw barbecue tot in de puntjes te verzorgen. Wij hebben daarvoor een stappenplan ontwikkeld zodat we niets aan het toeval overlaten. Behalve het weer, helaas. Het proces om tot een geslaagde verzorging van uw evenement te komen gaat als volgt:

Stap 1: Bepaal voor uzelf wat uw wensen zijn. Denk hierbij aan welke producten u wilt bestellen en hoeveel mensen u verwacht.

Stap 2: U maakt aan IdeaalCatering een schets van uw wensen kenbaar. Dit kan via de website of telefonisch.

Stap 3: Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wij kunnen eventueel ook langskomen om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van het organiseren van de meest uiteenlopende feesten, van intieme barbecue tot uitgebreide bruiloft.

Stap 4: Samen met u wordt de bestelling definitief gemaakt. Wij proberen zo veel mogelijk met uw wensen rekening te houden en daar hebben wij diverse verhuurproducten voor tot onze beschikking. Tevens zal er, een aantal dagen voordat het evenement zal plaatsvinden, een korte voorbespreking zijn.

Stap 5: IdeaalCatering komt op de met u afgesproken tijd voorrijden. Wij zetten alles klaar, in overleg met u, en halen alles weer vuil op. U heeft er geen werk aan. Wij verzorgen de afwas en de levering met ons moderne transportmaterieel.

Stap 6: Wij streven altijd naar verbetering van onze service. Wij zullen u dan ook om feedback vragen na afloop van uw feest of evenement.

Bij IdeaalCatering willen wij alles mogelijk maken. Daarom leveren wij op iedere locatie. Denk hierbij niet alleen aan uw eigen tuin, maar ook aan sportparken, vakantieparken of campings.

AANBEVELINGEN

/**/
Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking