Geniet van een verzorgde BBQ, bestel snel uw favoriete pakket!

Maak uw feest compleet met een bbq van IdeaalCatering. Kies het pakket dat u aanspreekt en vul eventueel aan met bepaalde dieetwensen, dan komen wij alles bij u bezorgen én halen we de vuile vaat gratis op!

Barbecueën in Soest; leuker kan toch niet?

Soest is een prachtige plek om een BBQ te organiseren! Of u nu een dagje met vrienden weg bent geweest, iets te vieren hebt of gewoon zomaar; de beste afsluiter van de dag is een heerlijke barbecue! Drie voordelen om IdeaalCatering hiervoor in te schakelen:

  • Voordelig: onze barbecuepakketten zijn zeer scherp geprijsd. Voor dit geld komen wij uw bestelling ook nog gratis in Soest bezorgen en doen wij de afwas!
  • Kwalitatief goed: onze koks kiezen uw BBQ-vlees zorgvuldig uit en bereiden het op ambachtelijke wijze.
  • Goede communicatie: u wordt op de hoogte gebracht wanneer wij uw bestelling komen bezorgen en ophalen. Voor vragen staan wij altijd klaar om uw mailtje of telefoontje te beantwoorden!

 

Dit zeggen onze klanten

Iedere klant krijgt van ons de mogelijkheid een review te schrijven. Hier een voorbeeld:

Stefan, cijfer 9.0

Prachtig concept! Alles zit eigenlijk er op en er aan. Je hoeft na afloop alleen een beetje op te ruimen, maar niks schoon te maken. Salades en vlees mooi geserveerd en smaakten lekker. En ook lekkere sausjes erbij. Zelfs stevige borden en bestek wordt bijgeleverd! Bakken op bakplaat, klein beetje anders dan op een rooster maar wel makkelijk met een grotere groep.
Top, zeker aan te raden!

 

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd wat wij u nog meer te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op onze website. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of binnenlopen in Lopik! Wij staan te popelen om uw barbecue in Soest te mogen organiseren.

Met onze BBQ pakketten
zit je er geheid warmpjes bij

Bij IdeaalCatering bestel je de beste barbecuepakketten. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
De BBQ pakketten zijn samengesteld met verschillende soorten vlees en diverse salades. Er wordt uitgegaan van een standaard gewicht
en aantal per persoon. Een barbecue bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen),
halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is mogelijk vanaf 12 personen. Wij bezorgen jouw BBQ bestelling vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Bestellen in Utrecht

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste combinaties vlees en kruiden, belangrijke tips en de beste barbecue manieren.
Heeft u zelf een gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

BBQ advies voor bereiding

Adriaan Oskam

Iedereen heeft weleens gebarbecued, met wisselend succes. Voor een geslaagde barbecue zoals deze bedoeld is, is de keuze van het vlees erg belangrijk. IdeaalCatering kan u niet alleen hierbij helpen, maar ook voor het succesvol bereiden van deze producten hebben wij diverse tips en een passend BBQ advies.

BBQ pakketten

De beste BBQ tips die u echt moet kennen!

Adriaan Oskam

In de zomermaanden staat bij IdeaalCatering alles in het teken van de barbecue! Omdat wij onze kennis graag met u delen, hebben wij voor u enkele BBQ tips. Ziet u nog BBQ tips die wij zijn vergeten? Laat het ons dan snel weten en wij voegen ze toe aan deze lijst!

Laat de barbecue thuis bezorgen

Adriaan Oskam

Het organiseren van een barbecue kost vaak veel tijd, zeker wanneer er veel gasten komen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Bestel jouw barbecue dan gewoon bij IdeaalCatering. Wij bezorgen jouw eten bij je thuis. Of het nu gaat om een bestelling voor 20 of 50 personen; wij bezorgen alles bij je thuis. Scheelt jou weer een hoop tijd en moeite. Hoe handig is dat?

Straatbarbecue

Bedrijfsbarbecue

Voor veel bedrijven is het een jaarlijks terugkomend iets… De barbecue! Maar ja, stelt u zich voor dat u degene bent die het mag regelen. De locatie heeft u gelukkig al; namelijk op eigen terrein.

Catering met aandacht & Ambacht Ideaalcatering

IdeaalCatering als catering bedrijf

Adriaan Oskam
|

Cateringbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u een feest wilt geven is er altijd wel een cateraar in de buurt te vinden. Dit lijkt positief, maar soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Welk catering bedrijf moet u nou kiezen? Vrienden en bekenden hebben allemaal weer andere aanbevelingen en ervaringen en ondertussen zit u met de handen in het haar. Elk cateringbedrijf heeft zich wel ergens in gespecialiseerd. Wij hebben onze specialisatie in buffetten. Maandelijks worden er nieuwe buffetten gemaakt en kunt u die via onze webshop bestellen. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide keuze aan buffetten?