Iets te vieren? Natuurlijk met een BBQ!

Een verjaardag, jubileum, een nieuwe baan of gewoon zomaar; er is altijd wel een reden voor een feestje! ’s Zomers gaan feest en barbecue natuurlijk hand in hand. Zodra het kwik in de thermometer begint te stijgen en de wolken verdwijnen, komt de barbecue naar buiten. Samen met vrienden of familie genieten in de achtertuin van een heerlijke barbecue van IdeaalCatering; dat is pas een feest!

Waar moet ik aan denken bij het organiseren van een barbecuefeest?

Natuurlijk moet er wel het een en ander geregeld worden voor het perfecte barbecuefeest. Bij IdeaalCatering doen wij dat voor u! U hoeft zelf alleen maar te genieten van het goede weer, het heerlijke eten en uw favoriete drankjes.

Waar zorgen wij dan precies voor?

 • Een heerlijke BBQ met verschillende soorten vlees, vis en salades. Bekijk ons assortiment van barbecuepakketten en kies uw favoriet! Natuurlijk kunt u op verzoek ook combineren of uw eigen pakket samenstellen.
 • Een ruime keuze aan desserts. Iedereen houdt natuurlijk een gaatje vrij voor het dessert. Gelukkig maar, want het dessertbuffet van IdeaalCatering wil je niet missen!
 • Genoeg gekoelde drankjes om te kiezen. De drankarrangementen die IdeaalCatering aanbiedt zijn helemaal compleet en wij zorgen dat er meer dan genoeg is om uw gasten de hele avond te voorzien!
 • Een barbecue kok en bediening. Zo worden u en uw gasten de hele avond bediend en hoeft er niemand achter de BBQ te staan; ideaal!
 • Sta- en zitplaatsen voldoende. U wilt uw gasten natuurlijk de vrijheid geven om te zitten, staan of dansen. Daarom zorgen wij voor voldoende (sta)tafels en stoelen!
 • Partytenten en eventuele heaters. Ook op de mooiste zomeravond kan het in de late uurtjes wat afkoelen. Om te zorgen dat het voor u en uw gasten aangenaam blijft zorgen wij voor partytenten en heaters. Naast warmte zorgen deze elementen ook voor een heleboel sfeer.
 • Gezelligheid. Het allerbelangrijkste element van uw barbecuefeest. Wij geloven dat het aan gezelligheid niet zal ontbreken wanneer u kiest voor een barbecuefeest van IdeaalCatering!

Klinkt goed! Wat nu?

Neem dan snel contact met ons op als u deze zomer nog wilt genieten van een compleet verzorgde barbecue van IdeaalCatering!

 • Vraag vrijblijvend een offerte aan;
 • Bel ons op;
 • Stuur ons een mail met uw wensen;
 • Loop bij ons naar binnen.

Wij staan altijd voor u klaar en doen ons uiterste best om van elke bestelling een groot feest te maken. Of u nu een bescheiden feestje geeft, of meer dan 150 personen uitnodigt op uw barbecuefeest; niets is ons te gek!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus