Volledig verzorgde BBQ catering in Apeldoorn

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en BBQ

BBQ bestellen in Apeldoorn is niet moeilijk!

Bent u een barbecuefeest aan het organiseren in Apeldoorn, Lieren, Ugchelen, Twello of Beemte-Broekland? Dan bent u er vast achter gekomen dat het nog een flinke klus is om alles te regelen. Daarom kunt u bij IdeaalCatering complete barbecuepakketten bestellen. Als u hier ook nog partyverhuur, een dessert, een drankarrangement en/of bediening bij wilt, helpen wij u hier graag mee!

Hoe bestel ik mijn barbecue online?

Binnen een paar stappen heeft u een complete BBQ besteld voor uw feest in Apeldoorn, Lieren, Ugchelen, Twello of Beemte-Broekland:

 1. Kies uw favoriete barbecuepakket voor het juiste aantal personen. LET OP! Er kunnen gasten in uw midden zijn met een bepaalde dieetwens. Voor hen kunt u een vegetarisch, veganistisch, halal of puur barbecuepakket bestellen.
 2. Bestel eventuele partyverhuur, drankarrangementen of desserts en ga naar uw winkelwagen.
 3. Hier laat u uw gegevens en eventuele opmerkingen achter en bevestigt u uw bestelling.
 4. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt gaan wij voor u aan de slag. U krijgt van ons een bevestiging en de bezorgtijd wordt in de week van levering met u afgesproken.
 5. Vanaf 20 personen komen wij uw BBQ gratis in Apeldoorn, Lieren, Ugchelen, Twello of Beemte-Broekland bezorgen en halen wij het de volgende dag op. De vaat hoeft u niet te doen, dat doen wij!
 6. Nadat uw bestelling is opgehaald kunt u eventueel een review schrijven over uw ervaringen en krijgt u een factuur om te betalen. Wilt u contant betalen bij levering? Laat dit ons weten!

Dat klinkt gemakkelijk, niet waar?! Bestel uw barbecue nu snel!

Een greep uit onze reviews

Daphne, cijfer 10.0

28 september met Nationale Burendag hebben wij een buurt BBQ gehouden. Hiervoor ik heb ruim 80 BBQ pakketten besteld. Wat een succes! Veel variaties, keurige salades (ook echt zo mooi als op de foto) prettig te bedienen BBQ’s. Het was een super leuk feest en ik heb zo veel complimenten gehad over het vlees en het buffet. Het vlees was echt van topkwaliteit en heerlijk smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar. Er wordt zo veel geregel en gezeul met spullen uit handen genomen. Geen afwas, geen BBQ’s die na afloop nog gepoetst moeten worden, geen boodschappen…. Alles werd keurig aangeleverd in koelboxen! Communicatie was zowel telefonisch als per e-mail snel en duidelijk! Mocht je een BBQ hebben voor 20 personen of meer, doe je zelf een groot plezier en laat Ideaal Catering het regelen!

Neem contact met ons op

Als u wilt weten wat wij kunnen betekenen voor uw barbecue in Apeldoorn, Lieren, Ugchelen, Twello of Beemte-Broekland? Bekijk dan snel onze website of neem contact met ons op. Hopelijk kunnen wij binnenkort uw barbecuefeest regelen!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Apeldoorn?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking