Volledig verzorgde BBQ catering in Doetinchem

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagde barbecue! Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en BBQ

Geniet van een complete barbecue in Doetinchem!

Ook als je in Doetinchem, Etten, Terborg, Laag-Keppel of Westendorp woont wil je natuurlijk genieten van een geheel verzorgde BBQ. Dit zelf regelen kan nog best tegenvallen; het neemt flink wat tijd in beslag en er moet aan veel gedacht worden. Bestel daarom jouw complete barbecuepakket bij IdeaalCatering. Voor iedereen betaalbaar en vanaf 20 personen komen wij het gratis bij u in Doetinchem, Etten, Terborg, Laag-Keppel of Westendorp bezorgen!

Hoe compleet is een complete barbecue van IdeaalCatering?

Het enige wat u hoeft te doen is de gasten uitnodigen en zorgen voor de gezelligheid. Een barbecuepakket bestaat bij ons altijd uit vlees uit eigen slagerij, opgemaakte salades, sauzen, borden, bestek, servetten, BBQ + gasfles én barbecuegereedschap. Daarnaast heeft IdeaalCatering nog meer mogelijkheden:

  • Bestel een drankarrangement. Zo hoeft u niet zelf naar de supermarkt om voor genoeg drank te zorgen en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel genoeg drank is.
  • Na de barbecue een verrassingsdessert? Bij ons kunt u kiezen uit ijs, bavarois of een combinatie van deze twee; dat wordt smullen!
  • Bang dat het weer niet meewerkt? Bestel een partytent en heaters bij uw barbecuepakket om te voorkomen dat uw BBQ in het water valt. Ook voor andere partyverhuur zoals tafels en stoelen kunt u bij ons terecht!
  • Geen zin om uw gasten te bedienen en achter de BBQ te staan? Laat dan een barbecuekok en/of bediening van IdeaalCatering komen.

Wat zeggen anderen?

De mensen die bij ons bestellen krijgen de mogelijkheid om een review over ons te schrijven. Wij vinden het leuk om te horen hoe klanten onze service ervaren en leren hiervan.

Christel, cijfer 10.0

IdeaalCatering is inderdaad ideaal. Alles klopt gewoon! De BBQ was compleet verzorgd en het vlees en de salades zijn heerlijk! Duidelijke afspraken over het bezorgen en weer ophalen. Vriendelijk personeel. Voor ons voor herhaling vatbaar!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor uw barbecuefeest kunnen regelen? Neem dan snel contact met ons op of bekijk de website. Laat uw wensen achter en wij proberen een feest te organiseren die helemaal naar uw zin is. Wij kunnen niet wachten om uw BBQ in Doetinchem, Etten, Terborg, Laag-Keppel of Westendorp te organiseren en bezorgen!

AANBEVELINGEN

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een barbecue of catering in de omgeving van Doetinchem?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking