Feestlocatie: 't Achterhuis
Feestlocatie: 't AchterhuisFeestlocatie: 't AchterhuisFeestlocatie: 't AchterhuisFeestlocatie: 't AchterhuisFeestlocatie: 't AchterhuisFeestlocatie: 't Achterhuis

175,00

De locatie ’t Achterhuis is gelegen aan de Waardsedijk in Montfoort. Deze prachtige locatie is van een ‘deel’ omgebouwd tot partylocatie.

Categorie:

Feestlocatie: “ ’ t Achterhuis”

De feestlocatie ’t Achterhuis is gelegen aan de Waardsedijk in Montfoort. Deze prachtige locatie is van een ‘deel’  omgebouwd tot partylocatie. Door de huiselijke manier van de inrichting voelt u zich meteen op uw gemak. Op afspraak is het zelfs mogelijk om de locatie voorafgaand aan uw feest te versieren.

 Wat biedt deze locatie nog meer?

Het Groene Hart is een uniek polderlandschap. Ingeklemd tussen de grote steden is hier nog volop ruimte om te recreëren; te voet, per fiets of per boot. Vanaf het water laat het gebied zich wel van een heel bijzondere kant zien. Er zijn verschillende vaarroutes waar u langs locatie ‘t Achterhuis vaart. Hier kunt u aanmeren en genieten van een heerlijke borrel of buffet.

gracht-oudewater

De locatie kan gebruikt worden voor vergaderingen, verjaardagen en andere feesten en is geschikt voor circa 70 personen.

Deze locatie is uniek omdat er zelfs een mogelijkheid is om te overnachten in de bedstee! (zie foto)

 

Deze locatie kan gereserveerd worden van maandag tot en met zaterdag.

 

Wordt u van deze locatie net zo enthousiast als wij? Neem dan contact met ons op om te controleren of de locatie nog vrij is op de door u gewenste datum.

Vooraf bezichtigen is op afspraak mogelijk.

 

De locatie is te huren per dagdeel. 1 dagdeel kost €150,-.