16,95 p.p.

5 soorten vlees: Ribeye, gemarineerde kogelbiefstuk, varkenshaasspies, 2 stokjes kipsaté en een kerstboomburger.  Alles van ambachtelijke kwaliteit.

Inclusief: 4 soorten salade, pastasalade, rauwkost, stokbrood, kruidenboter, satésaus, diverse soorten saus, glühwein, borden & bestek, servetten en BBQ met gasfles.

Overig: Het vlees komt uit eigen slagerij en de salades zijn mooi opgemaakt.

Categorie:
BBQ vlees
Ribeye
Gemarineerde kogelbiefstuk
Varkenshaasspies
2 stokjes kipsaté
Kerstboomburger
Bijgerechten
Rundvleessalade(opgemaakt)
Kipkerriesalade(opgemaakt)
Eiersalade(opgemaakt)
Aardappelsalade(opgemaakt)
Pastasalade
Stokbrood en kruidenboter
Rauwkost
Saté- & knoflooksaus
BBQ- & cocktailsaus
Glühwein
Extra's
BBQ met bakplaat & gas
(Grillbarbecue in overleg)
Warmhoudpan (vanaf 20 pers.)
Broodmand + plank
Borden en bestek
Servetten
BBQ tangen
Bakboter
Afwasservice

Hoe ziet het BBQ pakket Kerst eruit?

BBQ pakket Kerst bestaat uit 5 stukken vlees, met als leuk detail de ‘kerstboomburger’. Naast het vlees is er natuurlijk ook voor prachtige bijgerechten gezorgd. De salades zijn mooi opgemaakt en het stokbrood is vers voor u afgebakken.

Salades en Bijgerechten

BBQ benodigdheden

De levering van uw bestelling

Gekoelde levering: Wij leveren uw BBQ vlees en salades altijd gekoeld in thermoboxen. Hierin wordt het vlees geplaatst bij een temperatuur van 2 graden. Omdat wij een aantal koelelementen in de boxen doen, blijft het vlees lekker koud.

Ophalen en afwasservice: Wij komen de BBQ en overige spullen de volgende werkdag (incl. zaterdag) weer ophalen. U hoeft zelf niets af te wassen, dat doen wij voor u. De bezorger spreekt met u af, hoe laat u ons kunt verwachten om alles weer op te halen.

Betaling: Betaling kan bij IdeaalCatering achteraf per factuur of contant bij levering. U mag zelf aangeven wat u het fijnst vindt.

BBQ pakket Kerst voor €16,95 p.p.

Voor dit BBQ pakket betaalt u €16.95 per persoon. Deze prijs is op basis van 20 personen, maar geldt ook als u voor totaal 20 personen of meer bestelt. Mocht u voor minder personen willen bestellen, kunnen wij in overleg kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op.

Bedragen van onze BBQ pakketten zijn inclusief BTW.

Neem gerust contact met ons op!

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking