Op zoek naar een lekkere en ideale BBQ voor de hele buurt? Stop dan met zoeken! IdeaalCatering kan uw buurtbarbecue tot in de puntjes verzorgen.


Buurtbarbecue organiseren

Het verzorgen van een BBQ voor de hele buurt is altijd een uitdaging. U wilt in ieder geval voorkomen dat u iets belangrijks vergeet. Stelt u zich eens voor dat u de sauzen bent vergeten… Of erger; hoe lost u het op wanneer de kolen voor de BBQ op zijn en de winkels zijn al gesloten? IdeaalCatering heeft daarvoor de ideale oplossing: de buurtbarbecue pakketten. Hierin zit alles wat u nodig heeft voor een gezellige BBQ met de buurt. Denk hierbij ook aan tenten, tafels, stoelen en borden en bestek.

De verschillende barbecue pakketten

Wij hebben voor u twee verschillende pakketten samengesteld, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om de vraag of u iets belangrijks bent vergeten. De pakketten worden weergegeven in porties per persoon. U heeft de keuze uit de volgende pakketten:
We hebben een Barbecue pakket De Luxe. Dit pakket is te bestellen vanaf 20 personen (€19,95 per persoon) en komt volledig verzorgd, inclusief BBQ’s, tafels, stoelen, borden, bestek, natuurlijk het eten en zelfs een tent.

Wilt u nog een stapje hoger? Dan bieden wij het barbecue pakket Royaal aan. Ook dit pakket is te bestellen vanaf 20 personen en kost €20,95 per persoon. Het pakket is volledig verzorgd, maar biedt luxere vleesopties.

Mocht u nog speciale wensen willen toevoegen aan de het pakket, dan kan dat natuurlijk altijd! Neem hiervoor contact met ons op.

Buurtbarbecue zelf samenstellen

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen buurtbarbecue samen te stellen. IdeaalCatering heeft een zeer breed assortiment aan barbecueproducten waaruit u kunt kiezen. Daarnaast beschikken wij ook over een groot aanbod aan verhuurproducten om uw barbecue compleet te maken. Alles wat u nodig denkt te hebben voor de barbecue, kunt u huren bij IdeaalCatering.

Service
Gratis bezorging
Wij doen zelfs de afwas voor u
Met passie bereid
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue+gasfles
Bijgerechten
Opgemaakte salade
Rauwkost
Stokbrood
Kruidenboter
Satésaus
Verschillende soorten saus

Neem gerust contact met ons op!

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking