All-in BBQ pakket bij IdeaalCatering

Buurt BBQ royaal BBQ Huzarensalade2

Één van de bestaansrechten van IdeaalCatering is het meedenken met de klant. Wij begrijpen dat het organiseren van barbecuefeesten vaak veel tijd en stress kost. Om deze reden heeft IdeaalCatering verschillende totaalpakketten samengesteld waarbij u totaal ontzorgd wordt. Met het All-in BBQ pakket nemen wij uw zorgen voor het organiseren van een BBQ volledig uit handen.

Wat zit er in een all-in BBQ pakket?

IdeaalCatering  heeft verschillende soorten all-in BBQ pakketten. Zo hebben wij de all-in BBQ pakketten waarin wij u verschillende soorten vlees, salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter, borden en bestek aanbieden. Deze BBQ pakketten zijn per persoon weergegeven zodat u voor iedere groep een passende bestelling kunt doen.

Daarnaast hebben wij all-in BBQ pakketten voor 25, 50 en 100 personen. Hierin hebben we naast vlees, salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter, borden en bestek nog meer producten opgenomen. Denk hierbij aan tenten, drank, barbecues, tafels, stoelen enz.  Alles staat voor u  klaar om te beginnen. Klik hier voor de “All-in” pakketten van IdeaalCatering.

Bijna overtuigd? Lees dan de aanbevelingen op onze website over de totaalpakketten van IdeaalCatering!

Wat kost een all-in BBQ pakket?

Omdat de inhoud van onze barbecuepakketten sterk varieert, loopt de prijs van onze pakketten ook sterk uiteen. Neem eens een kijkje tussen onze pakketten.

Neem nu ons BBQ-pakket Populair. U bestelt deze al voor €11,95 per persoon!

Daarnaast hebben wij ook keuze uit wat luxere barbecuepakketten. Voor ieder wat wils.

Dit zijn de pakketten Ideaal, de Luxe en Bourgondisch. Deze variëren tussen de €13,95 en €17,50 per persoon.

Naast deze all-in pakketten hebben we ook reeds samengestelde pakketten voor 25, 50 of 100 personen. Uiteraard kan dit ook naar wens aangepast worden.

Hoe bestelt u een all-in BBQ pakket?

U kunt deze pakketten bestellen via  onze webshop, of  bellen met de BBQ-telefoon om uw bestelling te plaatsen. De BBQ-telefoon is bereikbaar op nummer: 0348-342140. De bezorging van uw bestelling is gratis in heel Nederland.

 Genieten van een totaal ontzorgde barbecue doet u bij IdeaalCatering!

 

Andere artikels