Heerlijk zorgeloos genieten van uw barbecue?

Sinds dat wij begonnen zijn met het leveren van barbecuepakketten op locatie, is er vraag geweest naar koks die het vlees op locatie kunnen komen bereiden. Voor u als klant betekent dit zorgeloos genieten van heerlijk barbecuevlees uit onze eigen slagerij!

Wat voor koks kunt u verwachten?

Onze koks hebben verschillende achtergronden. Zo hebben wij een kok die in zijn werkzame leven politieagent is geweest, maar het contact met mensen nog altijd geweldig vindt. Verschillende studenten hebben wij ook ingewerkt tot barbecuekok en of nu je achtergrond rechten, of onderwijs is… dat maakt het voor ons alleen maar leuk! Voor ons zijn er 2 belangrijke speerpunten. U moet als klant de barbecue volledig uit handen kunnen geven en uw gasten moeten genieten van heerlijk vlees.

Bestel uw barbecuekok op tijd!

Wanneer u van plan bent om deze zomer een barbecuefeest te geven waar u  een barbecuekok in wilt huren, zorg dan dat u dit op tijd aanvraagt! Want ook met barbecuekoks betekent het op=op

 

Kosten van een barbecuekok

De kosten voor een barbecuekok zijn € 40,- per uur. (excl. reiskosten) Op basis van de afstand wordt er nog een vergoeding gerekend voor de reiskosten.

 

Extra bediening bij de kok, dit kan!

Wilt u naast een barbecuekok nog iemand die de drankjes verzorgt? IdeaalCatering beschikt ook over talentvolle bediening!

andere artikelen