IdeaalCatering biedt u de mogelijkheid om uw barbecue naar eigen stijl te laten aankleden. Uw BBQ aankleden? Dat kan! Wij werken samen met stylisten.
Dit zijn gediplomeerde en ervaren stylisten die van elke omgeving een perfecte feestlocatie voor uw barbecue weten te maken.

Een feest moet ‘af’ zijn, daarom een BBQ aankleden met stijl!

 

Wenst u een feest met geheel verzorgde aankleding of een themafeest? Het is bij IdeaalCatering allemaal mogelijk. Voor themafeesten kunt u bijvoorbeeld denken aan thema’s als White of Navy. Zodra u aangeeft wat uw wensen zijn, zullen onze stylisten contact met u opnemen en samen met u een opzet maken voor uw feest op maat. Op deze manier wordt het een barbecue naar uw eigen style. Wij hebben veel decoratiemateriaal, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het feest met eigen spullen te laten stylen. (De prijs voor een styliste is € 25,- per uur.)

Wilt u ook uw feest laten aankleden door stylisten? Werk dan samen met de professionals van Label22.

Impressie:

Bekijk BBQ aankleding foto’s om een indruk te krijgen van een mogelijkheden.

barbecue

De aankleding is natuurlijk belangrijk, maar de barbecue is waar het om draait. IdeaalCatering biedt u verschillende pakketten voor de barbecue aan. Bekijk ons volledige assortiment en alle BBQ producten.

andere artikelen