Nieuw: BBQ Telefoon!

Stelt u zich eens voor: U komt ‘s avonds uit uw werk en u bedenkt zich dat het eigenlijk ideaal weer is om te gaan barbecueën. Maar ook, zo weet u, moet er voor een kleine barbecue nog van alles geregeld worden. Om dit allemaal uit handen te kunnen nemen heeft IdeaalCatering de BBQ telefoon bedacht!

De BBQ telefoon is een telefoonnummer wat u kunt bellen als u per direct een complete BBQ nodig heeft. En met een complete barbecue bedoelen wij ècht compleet!  Vlees, salade, drinken, sauzen, borden en eventueel een barbecue.

Dit alles levert IdeaalCatering binnen 1 uur. Wij zeggen dan ook: voor 17:00 uur besteld betekent om 18:00 uur bezorgd op de door u aangegeven locatie.

Barbecue compleet!

U kunt het zo gek maken als u het zelf wilt, mits de gewenste producten op voorraad zijn. Het BBQ pakket dat wij leveren is een ‘compleet’ pakket. Dit pakket bestaat standaard uit een hamburger, shaslick, kipsaté-stokje, speklapje en een barbecueworst per persoon. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hier nog wat producten aan toe te voegen. Naast de genoemde vleessoorten leveren wij ook stokbrood en kruidenboter, sauzen, plastic borden en bestek. Optioneel kunt u ook nog kiezen voor een ‘weggooi’ BBQ. Wilt u naast dit BBQ pakket nog gekoelde dranken? Ook dit kunt u optioneel meebestellen. Kortom; een kant en klare BBQ kan door IdeaalCatering op locatie heel snel gerealiseerd worden!

Bedenkt u eens wat een enorme voordelen eraan zitten om op deze manier uw BBQ te bestellen. Ook al bent u aan het recreëren of zit u bij vrienden, zodra u het idee opvat om te gaan barbecueën, kunt u direct de BBQ telefoon bellen. Één van onze medewerkers neemt dan uw bestelling op en IdeaalCatering komt het op de afgesproken tijd en locatie bij u bezorgen.

BBQ telefoon


andere artikelen