Een geheel verzorgd tuinfeest

Uw gasten arriveren op een heerlijke zomeravond voor uw tuinfeest. Zodra ze uw tuin binnenkomen, worden ze ontvangen door een jongedame met een glas heerlijke prosecco. Achterin de tuin staat een BBQ kok een heerlijk biefstukje te bakken en de eerste gasten zitten aan een prachtig gedekte tafel. Zodra iedereen gearriveerd is, loopt de bediening af en aan met drank en hapjes.

Een feest zoals bovenstaand beschreven lijkt geweldig, en dat is het ook. En wat nog leuker is, is dat dit wij zo’n tuinfeest ook bij u kunnen realiseren! Wij organiseren in de zomer veel feesten en ook barbecue tuinfeesten. Het feest wordt geheel aangepast aan de wensen van de klant. Zo wil de één graag dat de tuin aangekleed en verlicht wordt en wil de ander alleen tenten en bediening.

De kosten van een feest

Zoals u zult begrijpen, hangen de kosten van een feest nou samen met de wensen die u heeft. Ter indicatie: Een BBQ tuinfeest voor 50 personen inclusief tafels, stoelen, glaswerk, tenten, BBQ koks etc. start al vanaf €995,-.

Wilt u weten wat uw wensen voor een tuinfeest gaan kosten? Neem contact met ons op en vraag snel een offerte aan, of bel met 0348-553222. Wij helpen u graag verder en komen snel met een passende prijs.

andere artikelen