Géén bezorgkosten door heel (Midden) Nederland, behoort tot onze service!

De levering van uw buffet is gratis vanaf 15 personen gratis in de volgende provincies: Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Zuid-Hollandse Eilanden, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland, Noord-Limburg. Mocht u nu met minder dan 15 personen zijn, neem dan ook altijd even contact met ons op. Als wij in de buurt zijn, komen wij uw bestelling alsnog graag bij u bezorgen. Natuurlijk is er dan altijd de mogelijkheid om uw bestelling bij onze vestiging in Lopik af te komen halen.

Wij zijn gevestigd op de grens tussen Zuid-Holland en Utrecht in Lopik. Hierdoor hebben wij dagelijks routes naar plaatsen als: Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den Lek, Lekkerkerk, Bergambacht, Schoonhoven, IJsselstein, Montfoort en Woerden. Bel dus ook altijd even als u voor minder dan 15 personen wilt bestellen!

Levering op camping op hoogte

Een bestelling op een camping is zeker mogelijk, maar hierbij maken we vooraf goede afspraken over de bezorging en het ophalen. Graag worden wij bij de ingang van de camping opgewacht. Dit geldt ook voor het ophalen. Ook voor de bezorging in een flat geldt dat wij graag wat hulp hebben bij het vervoer door de flat.

Afhalen in onze slagerij kan ook altijd!

Wanneer u zelf uw bestelling wilt afhalen, kan dit uiteraard ook. U kunt dan gelijk een kijkje nemen in onze prachtige slagerij en keuken. Hier zullen wij samen met u de bestelling doornemen, zodat u niks zult vergeten.