Op afstand toch wat leuks organiseren? de uitdaging voor alle thuiswerkers..

Iedere thuiswerker zal het op z’n tijd herkennen. Je voelt je langzaam een holbewoner worden. Alleen koffiedrinken, alle afspraken via zoom en Skype, geen collega’s meer om je heen, om nog maar te zwijgen over de VRIJMIBO. Deze vindt tegenwoordig ook online plaats (saai….)

Eerlijk is eerlijk, het is ook super moeilijk om op afstand wat leuks met elkaar te doen. Gelukkig heeft IdeaalCatering iets bedacht. De black-box. De black-box is een witte box met hierin heel veel verschillende ingrediënten. Van bladerdeeg tot paprika het zit er allemaal in. Iedereen van het team krijgt de box per post thuisgestuurd en kan op een afgesproken tijdstip starten met koken in zijn eigen keuken. Doel is om in 2 uur tijd een leuke, lekkere en mooie snack te maken. Omdat er heel veel verschillende ingrediënten in de box zitten.

Wat zit er in de black box????

In de black-box snack zitten 20 producten om heel veel verschillende snacks mee te maken. Uiteraard kunnen we de black-box helemaal op maat voor u samen stellen. Hij kan worden aangepast op uw wensen en budget. Wilt u de box personaliseren? geen probleem. Wij kunnen bijvoorbeeld een snijplank toevoegen met een eigen logo!

Wat kost een Black Box??

De Back box snack kost standaard €30.95 excl. BTW en exclusief verzendkosten (€6.25), maar hij kan uiteraard ook luxer of minder luxe. Als u een black box voor bijvoorbeeld €25 euro wilt is dit zeker mogelijk. Ook een Black-box diner of Black-box lunch kan op maat voor u worden gemaakt!

Hoe werkt het??

Zodra u de black-box heeft besteld of wij hem voor u hebben samengesteld, bespreken wij met elkaar de datum van het event. Wij zorgen ervoor dat de black box 3 dagen voor het event per pakketdienst wordt verstuurd. Hiermee voorkomen we dat de box te laat binnen komt. Wij zullen een beschrijving in de box doen, en u kunt uiteraard ook zelf ook nog een wens naar ons mailen die wij in de box meegeven. De producten in de box zijn zorgvuldig gekozen en kunnen langere tijd buiten de koelkast..

AANBEVELINGEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking