Samen e-borrelen met een heerlijke borrelbox & borrelpakketten

Een online borrel wordt pas echt gezellig met een borrelpakket van IdeaalCatering!

 • Per persoon thuisbezorgd
 • Snel
 • Flexibel

Verras uw medewerkers eens met een heerlijk borrelpakket

Het valt nu niet mee om als afsluiting van de werkweek een heerlijke borrel met collega’s te houden. Tegenwoordig is er zelfs een nieuwe term bedacht om dit een naam te geven, namelijk e- borrelen. Een goede band met je collega’s zorgt voor gemotiveerde medewerkers. En een gezellig samenzijn met medewerkers of klanten op afstand is nu belangrijker dan ooit tevoren. IdeaalCatering breidt nu haar diensten verder uit met de bezorging van onze zorgvuldig samengestelde borrelboxen.  Deze borrelbox nodigt uit tot een gezellige vrijdagmiddagborrel met alle medewerkers, je collega’s van de afdeling of klanten op afstand. Ook kunt de borrelbox bijvoorbeeld bestellen voor een gezellige virtuele borrel of een pubquiz op afstand. Borrelboxen worden ook regelmatig besteld voor medewerkers die al langere tijd vanuit huis werken. Op deze manier kun je met elkaar online het glas heffen onder het genot van de heerlijkste hapjes! Ontdek nu de teamgeest in onze borrelbox! Wilt u de borrelbox aangepast hebben met uw wensen, vul dan het contactformulier in.

Prijzen op de site zijn incl. BTW. De bezorgkosten per post zijn € 6.50 p/pakket. Wij bezorgen borrelpakketten door héél Nederland.

Hoe werkt het?

Bestellen gaat heel makkelijk. Je bestelt het aantal borrelboxen naar keuze. Vervolgens lever je per mail een adressenbestand aan. Afhankelijk van de dag van consumptie, bepalen we samen de verzenddatum. Wij zullen een sticker op de verpakking aanbrengen waarop staat wanneer de box geopend mag worden. Afhankelijk van de gekozen box, versturen wij het in een thermobox of in een partydoos.

AANBEVELINGEN

Lunchbox: (Daan Brak) 5-sterren

Erg lekkere lunchbox ontvangen, zeker een aanrader!

Lunchbox: (Gwen Drieduite) 5-sterren

Namens mijn werkgever een lekker lunchpakket gekregen. Goede kwaliteit en een lekker afwisselende lunch.

Lunchbox: (Steven Neeteson) 5-sterren

Positief: Professionalism, Quality, Value

Lunchbox: (Marjan Roelofs)

Zojuist mijn pakket ontvangen. Ziet er goed en netjes uit. Hartelijk dank voor jullie service en voor na deze drukte alvast fijne feestdagen

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden voor een corona proof bijeenkomst?

Neem contact op met Ideaalcatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een thuiswerkcatering of wilt u een aanpassing doen in het menu ?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking