Catering in Hoevelaken

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en chafing dish

CATERING IN HOEVELAKEN VOOR ELKE SITUATIE

Bent u op zoek naar een cateraar in Hoevelaken, Zwartebroek, Terschuur, Nijkerk of Voorthuizen voor uw bedrijf, of bent u particulier? IdeaalCatering verzorgt catering voor onder andere een bedrijfsfeest, bedrijfsmaaltijden, bruiloften, buurtfeesten etc. Wij verzorgen dagelijks de catering in uw buurt op elke locatie. U kunt ons assortiment van buffetten, dranken, personeel en verhuur op onze website bekijken en direct bestellen.

GEMAKKELIJK ONLINE TE BESTELLEN

Heeft u vragen over onze arrangementen of wilt u een offerte op maat? Vul uw opmerkingen dan in bij ons contactformulier. Binnen 24 uur zullen wij uw vraag beantwoorden. Wilt u bij ons op locatie uw catering doorspreken? Dan bent u van harte welkom in Lopik. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen we alles met u tot in de details doornemen. Wilt u liever dat wij bij u op locatie in Hoevelaken, Zwartebroek, Terschuur, Nijkerk of Voorthuizen komen kijken om inzicht te krijgen in welke situatie het feest gevierd zal worden, maak dan een afspraak! Wij helpen u graag.

Uiteraard kunt u ook online uw bestelling plaatsen. Wij zullen contact met u opnemen voor de gewenste levertijd. Wilt u dat wij uw buffet in Hoevelaken voor u klaarzetten, dan regelen wij dit graag voor u! Onze bezorgers denken graag met u mee!

AMBACHTELIJK BEREID IN EIGEN SLAGERIJ

Met veel passie werken wij vanuit onze slagerij in Lopik. Hier worden al uw buffetten op een ambachtelijke wijze klaargemaakt. Naast de slagerij en catering hebben wij ook nog een partyverhuur. Hierdoor is IdeaalCatering echt een “one stop shop”. Wij helpen u graag met buffetpakketten, maar ook een compleet feest verzorgen doen wij graag. Benieuwd wat wij in Hoevelaken, Zwartebroek, Terschuur, Nijkerk of Voorthuizen voor u kunnen betekenen of wilt u een compleet verzorgd buffet bestellen? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of kom gezellig op de koffie. Dan bespreken met elkaar hoe uw ideale buffet eruit ziet!

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Hoevelaken?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking