Buffet catering bestellen in Alphen aan den Rijn

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish
 • Opgemaakte salades

EEN TOT IN DE PUNTJES VERZORGD BUFFET BESTELLEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Heeft u iets te vieren, doe dat dan met een perfect verzorgd buffet! Voor uw gasten en vrienden verzorgen wij, ook in Alphen aan den Rijn, graag een geweldig buffet bij u thuis. Heerlijk genieten van kwaliteit en gemak voor een zeer lage prijs. Vanaf €12,50 per persoon kunt bij ons een buffet bestellen. Vanaf 15 personen wordt het ook nog eens gratis thuis afgeleverd. Ook in Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam kunt u voor een geheel verzorgd buffet bij ons terecht.

KEUZES EN GEMAK BIJ IDEAALCATERING

U kunt ruim 16 verschillende overheerlijke buffetpakketten bestellen, ieder met een eigen thema. Of het nu een vegetarisch pakketeen Italiaans buffet of ons standaard en meest populaire pakket is, er is  keuze genoeg voor iedereen! Vooral het bourgondische buffet valt vaak erg in de smaak; met onder andere kiprollade in jachtsaus en varkenshaasmedaillons maakt u van het diner een feestje! Ook met uw speciale dieetwensen of allergieën houden wij graag rekening. Als u contact met ons op neemt dan beantwoorden wij  uw vragen direct.

WAT KUNT U VERWACHTEN

De buffetpakketten worden bij u thuis in Alphen aan den Rijn bezorgd. Zowel het koude óf warme buffet leveren wij in handige thermoboxen. Alle buffetten worden met opwarmschalen en opscheplepels geleverd, we kunnen zelfs voor tafels en zitplekken zorgen! Genieten van een heerlijk buffet zonder afwas, want wij halen alles gewoon weer op. Natuurlijk leveren wij ook in Woubrugge, Nieuwkoop, Zoeterwoude en Bodegraven. Wilt u liever een geheel verzorgde gourmet organiseren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Met de gourmetschotel all-in bent u van alle gemakken voorzien. Tot ziens!

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in Alphen aan den Rijn?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking