Buffet catering bestellen in Delft en omgeving

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

EEN BUFFET BESTELLEN IN DE PRACHTIGE KENNISSTAD DELFT OF OMGEVING ?

Delft is trots op zijn rijke geschiedenis! Wat dacht u van de bekendheid van Willem van Oranje..? Niet voor niets in de bijnaam van Delft de ‘Prinsenstad’. Wij van IdeaalCatering komen daarom ook graag in de omgeving Delft om daar onze buffetten te leveren.

De reden dat steeds meer mensen uit Delft, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden, Delfgauw en Wateringen kiezen voor een all-in buffet of barbecue van IdeaalCatering is vooral het gemak in combinatie met de scherpe prijs en de kwaliteit die wij leveren. Om u helemaal te overtuigen om uw catering in Delft en omstreken bij IdeaalCatering te bestellen, is het wellicht goed om te kijken wat anderen over ons zeggen. Zo krijgen wij van onze klanten gemiddeld een 9,3!

Zo komen wij uw buffet inclusief borden en bestek gratis bezorgen in Delft, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden, Delfgauw of Wateringen en ook de vaat doen wij voor u! Bent u met een grotere groep of zoekt u catering voor uw bedrijf? Ook dan kunt u bij ons een buffet bestellen. IdeaalCatering verzorgt ook complete lunches. Bekijk lunchbuffet Ideaal eens; belegde broodjes, salades en soep, wat wil je nog meer? Bekijk dan snel al onze cateringmogelijkheden! 

GEMAKKELIJK REKENING HOUDEN MET AL UW GASTEN

Hoe meer mensen, hoe meer wensen. Heeft u gasten met bepaalde dieetwensen? Dat is voor ons geen probleem! Voor hen hebben wij een aantal buffetpakketten samengesteld waar u uit kunt kiezen, zodat ook zij kunnen genieten van het geheel verzorgde buffet. Ook met de gasten met allergieën houden wij rekening. Laat bij de opmerkingen achter om welke allergenen en hoeveel personen het gaat en wij zorgen voor aangepaste gerechten.

'DEZE CATERAAR IS EEN ECHTE AANRADER'

Danielle:

Cijfer: 10.0

Ik heb van te voren uitgebreid gegoogeld en meerdere offertes opgevraagd. Deze kwam qua assortiment en prijs als beste naar voren.
Het contact over de levering was heel prettig en ook de levering zelf was heel prettig. Korte uitleg, duidelijke beschrijving erbij. Alles er netjes bijgeleverd, bestek, borden, servetten, opscheplepels, zelfs een snijplank voor het stokbrood zat erbij.
Het eten was heerlijk, iedereen was erg tevreden en na afloop alles vies teruggedaan in de boxen en voor de deur gezet voor het ophalen.
Als ik nog een keer een feestje geef, zal ik weer deze cateraar inschakelen!

BUFFETCATERING BESTELLEN IN 3 STAPPEN

Wij zijn gevestigd in Lopik, waar wij onze buffetten in onze eigen slagerij bereiden. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een webshop waar u uw buffet in 3 stappen kunt bestellen.

 1. Kies het buffetpakket dat het beste bij u en uw gasten past.
 2. Geef het juiste aantal personen aan. Vanaf 15 personen wordt het buffet gratis bij u geleverd, zelfs in Delft, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden, Delfgauw en Wateringen!
 3. Laat uw gegevens achter en controleer de bestelling. Overige opmerkingen kunt u achterlaten, dan houden wij hier rekening mee!

Zo simpel is het bestellen van een buffet bij IdeaalCatering! Wilt u toch liever langskomen? Loop dan gerust bij ons binnen, dan bespreken we samen uw plannen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw feest in Delft of omgeving? Neem een kijkje op de site of neem contact met ons op. Wij doen ons best om van uw bestelling een groot feest te maken! Wilt u toch liever gourmetten? Bekijk dan al onze gourmetschotels; voor de gemiddelde eter raden wij gourmetschotel de Luxe zeker aan!

AANBEVELINGEN

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in Den Haag?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking