Buffet catering bestellen in Den Haag en omgeving

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

GEHEEL VERZORGD BUFFET BESTELLEN IN DEN HAAG?

Bestaat uw bedrijf 20 jaar? Woont u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Escamp, Poeldijk of Leidschendam? Viert u uw verjaardag of zijn jullie 25 jaar getrouwd? Er zijn genoeg redenen om een groot feest te geven. Particulier of zakelijk, wij zijn van alle markten thuis en zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk uit handen te nemen.

Zo komen wij uw buffet inclusief borden en bestek gratis thuisbezorgen in regio Den Haag en ook de vaat doen wij voor u! Bent u met een grotere groep of zoekt u catering voor uw bedrijf? Ook dan kunt u bij ons een buffet bestellen. Bekijk dan snel al onze cateringmogelijkheden! 

GEMAKKELIJK REKENING HOUDEN MET AL UW GASTEN

Hoe meer mensen, hoe meer wensen. Heeft u gasten met bepaalde dieetwensen? Dat is voor ons geen probleem! Voor hen hebben wij een aantal buffetpakketten samengesteld waar u uit kunt kiezen, zodat ook zij kunnen genieten van het geheel verzorgde buffet. Ook met de gasten met allergieën houden wij rekening. Laat bij de opmerkingen achter om welke allergenen en hoeveel personen het gaat en wij zorgen voor aangepaste gerechten.

'DEZE CATERAAR IS EEN ECHTE AANRADER'

Annette:

Cijfer: 9.8

Voor de eerste keer een buffet besteld voor 45 personen zowel warm als koud.
Prima service aan de telefoon, wordt erg netjes geleverd, ruim voldoende zodat niemand hoeft te letten op een hapje meer of minder en vooral alles vers
Borden en bestek e.d. is netjes en vooral ideaal voor een bedrijf alles kan vies weer retour.
Ik zal zeker in de toekomst weer bij hun een buffet bestellen, zeker een aanrader!

BUFFETCATERING BESTELLEN IN 3 STAPPEN

Wij zijn gevestigd in Lopik, waar wij onze buffetten in onze eigen slagerij bereiden. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een webshop waar u uw buffet in 3 stappen kunt bestellen.

 1. Kies het buffetpakket dat het beste bij u en uw gasten past. De specialiteit van onze koks is het Menu du Chef; een completer buffet gaat u nergens vinden voor deze prijs!
 2. Geef het juiste aantal personen aan. Vanaf 15 personen wordt het buffet gratis bij u geleverd, zelfs in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Escamp, Poeldijk en Leidschendam!
 3. Laat uw gegevens achter en controleer de bestelling. Overige opmerkingen kunt u achterlaten, dan houden wij hier rekening mee!

Zo simpel is het bestellen van een buffet bij IdeaalCatering! Wilt u toch liever langskomen? Loop dan gerust bij ons binnen, dan bespreken we samen uw plannen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw feest in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Poeldijk of Rijswijk? Neem een kijkje op de site of neem contact met ons op. Wij doen ons best om van uw bestelling een groot feest te maken! Wilt u graag genieten van een gezellige gourmet? Bekijk al onze gourmetpakketten! Voor de grote eters raden wij gourmetschotel Royaal zeker aan!

AANBEVELINGEN

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in Den Haag?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking