Buffet catering bestellen in Katwijk

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

BUFFETCATERING IN KATWIJK, VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR!

Op zoek naar een cateraar voor uw gelegenheid in het mooie Katwijk of de dichtbij gelegen dorpen Rijnsburg, Voorhout, Hoornes-Rijnsoever of Valkenburg? Voor een feestje bij het strand, de opening van uw bedrijf of gewoon zomaar; wij komen graag naar de kust om uw wensen te vervullen. Onze visie is om catering voor iedereen bereikbaar te maken en dat kun je merken aan onze prijzen. Ambachtelijke catering hoeft bij ons niet duur te zijn! Bestel uw warme buffet aan huis al vanaf €12,50 p.p.

TOP 'TIROLER' FEEST DANKZIJ IDEAALCATERING!

Evelyne 

Cijfer: 10.0

Wij hebben op ons transportbedrijf een nieuwjaarsfeestje gehouden in “Tiroler” stijl. Ik had het Oostenrijke buffet besteld en dit was een schot in de roos! Bestelling was zo geregeld, en de levering was keurig op tijd. In plaats van stokbrood wilde ik graag Kaiserbroodjes, die kreeg ik er in grote hoeveelheden bij. De salades waren fenomenaal opgemaakt en het buffet was geweldig! Ik heb vele complimenten mogen ontvangen van de medewerkers en heb zelfs de naam van ideaal catering meerdere malen door moeten geven. Iedereen heeft genoten en heeft zijn of haar buikje rond gegeten.
Knap dat je voor een club van ruim 50 man nog steeds zo’n hoge kwaliteit kunt leveren, chapeau!

Dus bij deze, een dik compliment voor Ideaal Catering!

DE WEG NAAR EEN GESLAAGD BUFFET

Bent u van plan een buffet te bestellen en wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Na het lezen van het volgende stuk kunt u met een gerust hart uw gekozen buffet bestellen!

 1. Kies het buffetpakket dat het best bij u en uw gasten past en selecteer het juiste aantal personen. U kunt ook uw buffet zelf samenstellen; kies dan voor het basispakket en broodjes shoarma, een gerecht dat in geen ander buffet te vinden is!
 2. Vergeet de gasten met een allergie of dieetwens niet! Ook voor hen hebben wij speciale buffetpakketten.
 3. Bestel gelijk een heerlijk dessert mee! Het verrassingsbuffet met ijs zal bij iedereen in de smaak vallen.
 4. Laat uw gegevens achter en vul eventuele extra opmerkingen in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om alles door te spreken.
 5. Uw buffet wordt op afgesproken locatie en tijd bezorgd in thermoboxen. Alles wat u nodig heeft om te eten wordt erbij geleverd; bij bestelling vanaf 15 personen hoeft u hier zelfs niets voor te betalen!
 6. De volgende dag komen wij alle spullen weer vuil bij u in Katwijk, Rijnsburg, Voorhout, Hoornes-Rijnsoever of Valkenburg ophalen, zodat wij voor u de vaat kunnen doen. Ook hierin wordt u dus volledig ontzorgd!
 7. De betaling volgt achteraf per factuur. Contante betaling bij bezorging is ook mogelijk, laat dit ons dan op tijd weten!

Naast buffetpakketten leveren wij ook drankarrangementen, partyverhuur, bediening, hapjes en lunchbuffetten. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf? Neem dan snel contact op. Wij hopen snel bij u te mogen bezorgen in Rijnsburg, Voorhout, Hoornes-Rijnsoever of Valkenburg aan de mooie Hollandse kust!

AANBEVELINGEN

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking