Buffet catering bestellen in Leiden of omgeving?

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

DE BASIS VAN HET PERFECTE FEEST IN LEIDEN OF OMGEVING

Redenen om een feest te vieren; het zijn er genoeg! Een feest organiseren is echter een hele klus. De mensen van IdeaalCatering kunnen niet wachten om uw feest in Leiden, Oegstgeest, Zoeterwoude, Hoogmade of Leiderdorp te mogen organiseren! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is zorgen voor de gasten en het creëren van een feestelijke sfeer. Of u nu graag een warm en koud buffet wilt bestellen in Leiden, een bruisende BBQ wilt organiseren of hapjes met bediening nodig hebt; wij regelen het graag voor u! Bekijk dan snel al onze cateringmogelijkheden! 

EEN BUFFET BESTELLEN ZONDER MOEITE

Bij IdeaalCatering is het bestellen van een buffet een eitje! Zo kunt u bij ons een buffet bestellen:

 1. Bekijk alle buffetpakketten op de website. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wilt u toch schuiven of heeft u andere wensen laat dit ons weten! Wij proberen alles te regelen zoals u het wilt. Toch liever uw buffet zelf samenstellen? Bekijk de mogelijkheden! Een tip van de kok is Buffet Compleet met onder andere heerlijke waldorfsalade. Als u hier óók nog spareribs bij bestelt zit u zeker goed!
 2. Geschikt buffet gevonden? Selecteer het juiste aantal personen. Vanaf 15 personen komen wij uw buffet gratis in Leiden, Oegstgeest, Zoeterwoude, Hoogmade of Leiderdorp bezorgen én ophalen!
 3. Ga verder naar bestellen en laat uw gegevens en opmerkingen achter. Wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

EEN BUFFET BESTELLEN ZONDER MOEITE

Jannie en Riek:

Cijfer: 10.0

Met dank aan jullie bijdrage, een heerlijk stamppot buffet, werd het een fantastisch familiefeest.
De jarige wil haar 100ste verjaardag dan ook weer met een van jullie buffetten vieren. Zij en wij hebben genoten. Ze vroeg of ik een 10+ of meer kon geven, want dat hadden jullie verdiend.
Dank.

EINDELOZE CATERING MOGELIJKHEDEN

Met het gekozen buffet bent u al een eind op weg. Maar wist u dat wij ook kunnen zorgen voor het dessert? Daarnaast kunnen wij verhuurproducten, drankarrangementen en personeel leveren. Wij proberen er alles aan te doen om het feest geheel naar uw wens te organiseren.

KOM GEZELLIG OP DE KOFFIE!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw catering in Leiden en omgeving, of wilt u uw feest met ons doorspreken? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk helpen! Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze slagerij in Lopik.

AANBEVELINGEN

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking