Buffet catering bestellen in Reeuwijk

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

DE IDEALE CATERING VOOR UW FEEST IN REEUWIJK

Wanneer u een feest geeft, zit u er waarschijnlijk niet op te wachten om uren in de keuken te staan om een heerlijke maaltijd op tafel te krijgen. Tóch is de maaltijd een eyecatcher op het feest. Staat u in deze tweestrijd? Dan kunnen wij u zeker helpen! Bij IdeaalCatering kunt u al vanaf €12,50 p.p. een buffet bestellen in Reeuwijk, Nieuwerbrug aan den Rijn, Zwammerdam, Bodegraven, Boskoop, Randenburg en Tempel!

GENOEG BUFFETTEN OM UIT TE KIEZEN!

Vraagt u zich af of wij echt het perfecte buffet voor u hebben? Maakt u zich dan geen zorgen. Bij IdeaalCatering zijn er namelijk meerdere mogelijkheden:

 1. Kies uit een van onze 16 buffetpakketten. Bij bestellingen vanaf 15 personen leveren wij uw buffet gratis in Reeuwijk, Nieuwerbrug aan den Rijn, Zwammerdam, Bodegraven, Boskoop, Randenburg en Tempel! De specialiteit van de kok is toch wel Buffet van het Seizoen; geniet van de heerlijkste producten van het seizoen voor een mooie prijs.
 2. Kies voor buffet zelf samenstellen. U start met een basispakket waarbij u zelf (minimaal vier) extra gerechten uitkiest. Zo wordt uw feest pas écht uniek!
 3. Komen er gasten met dieetwensen of allergieën? Kies bijvoorbeeld uit een van de vegetarische buffetpakket of laat een opmerking achter!
 4. Kunt u niet kiezen tussen meerdere pakketten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om tussen de buffetten te schuiven om voor u de perfecte maaltijd neer te zetten!

MAKKELIJK TE BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP

Al onze buffetpakketten kunt u snel en gemakkelijk in onze webshop bestellen. Eventuele opmerkingen kunt u achterlaten, maar u mag ook altijd even bellen. Wij zullen contact met u opnemen om de offerte door te spreken en de bezorgtijd te bepalen. De volgende dag komen wij alle spullen weer vuil voor u ophalen en doen wij voor u de afwas!

LOOP GERUST BIJ ONS BINNEN

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor uw catering in Reeuwijk, Nieuwerbrug aan den Rijn, Zwammerdam, Bodegraven, Boskoop, Randenburg en Tempel? Bekijk dan onze site of neem contact met ons op. U kunt ook altijd even bij ons in Lopik binnenlopen. Wilt u gezellig met vrienden of familie gourmetten? Bekijk dan onze gourmetpakketten. Zo kunt u kiezen uit gourmetschotel Royaal voor de échte vleeseter, of gourmetschotel Classic voor de gemiddelde eter. Graag tot ziens!

AANBEVELINGEN

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in Reeuwijk en omgeving?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking