Buffet catering bestellen in Roelofarendsveen

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

BETAALBARE CATERING, COMPLEET BIJ U IN ROELOFARENDSVEEN GELEVERD

Zoekt u een goede cateraar om een buffet te bestellen voor uw feest in Roelofarendsveen, Leimuiden, Oud Ade, Rijpwetering, Oude Wetering of Rijnsaterwoude maar heeft u een beperkt budget? Dan zit u goed bij IdeaalCatering! Wij streven ernaar om catering voor iedereen bereikbaar te maken. Dit houdt in dat wij een compleet buffet verzorgen met ambachtelijke producten uit eigen slagerij en dit gratis bij u in Roelofarendsveen, Leimuiden, Oud Ade, Rijpwetering, Oude Wetering of Rijnsaterwoude leveren. Dit alles al vanaf €12,50 p.p., precies waar u naar opzoek bent!

4 REDENEN OM VOOR IDEAALCATERING TE KIEZEN

 1. Door ons grote assortiment aan buffetpakketten zit er altijd iets voor u bij! Is dit niet het geval, dan kunt u uw buffet zelf samenstellen of contact met ons opnemen om alles voor u naar wens te maken! Vergeet ook de gasten met een allergie of dieetwens niet; voor hen hebben wij een vegetarisch Italiaans buffet, een geheel veganistisch buffet, een gluten- en lactosevrij buffet of een Halal buffet.
 2. Naast de koude en warme gerechten van uw buffet, leveren wij borden, bestek, servetten, opscheplepels en opwarmschalen. Dit is allemaal inclusief, dus zit bij de prijs inbegrepen.
 3. Alle buffetten komen wij al vanaf 15 personen gratis bij u bezorgen. De volgende dag rijden wij weer naar Roelofarendsveen, Leimuiden, Oud Ade, Rijpwetering, Oude Wetering of Rijnsaterwoude om de vuile vaat op te halen. Dan kunnen wij alles voor u afwassen.
 4. Naast buffetten kunt u ons ook inschakelen voor complete BBQ’s, partyverhuur, drankarrangementen of bediening. Ook regelen wij uw gourmet! Kies voor gourmetschotel de Luxe voor een heerlijk diner. Kortom: alles wat u zoekt voor uw gelegenheid!

ZORGELOOS GENIETEN

Wij doen er alles aan om alles naar uw wens te verzorgen en u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Zodra uw bestelling binnenkomt maken wij een persoonlijke offerte die wij indien nodig naar uw wens aanpassen. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk; u kunt altijd bellen of even binnenlopen als u vragen heeft. Op deze manier zorgen we er samen voor dat u zorgeloos kunt genieten! Wilt u voor het diner genieten van heerlijke hapjes? Kies dan voor onze hapjespan, gevuld met maar liefst 60 warme hapjes!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf? Neem dan snel contact op. Wij hopen snel bij u te mogen bezorgen in Roelofarendsveen, Leimuiden, Oud Ade, Rijpwetering, Oude Wetering of Rijnsaterwoude!

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking