Buffet catering bestellen in Spijkenisse

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

BUFFETCATERING IN SPIJKENISSE, VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR!

Op zoek naar een cateraar voor uw gelegenheid in het mooie Spijkenisse of de dichtbij gelegen dorpen Briele, Heenvliet, Poortugal, Abbenbroek, Bernisse, Geervliet of Rozenburg? Voor een feestje bij het strand, de opening van uw bedrijf of gewoon zomaar; wij komen graag naar Spijkenisse om uw wensen te vervullen. Onze visie is om catering voor iedereen bereikbaar te maken en dat kun je merken aan onze prijzen. Ambachtelijke catering hoeft bij ons niet duur te zijn! Bestel uw buffet al vanaf €12,50 p.p.

ZEER TEVREDEN OVER DE VEGETARISCHE GERECHTEN VAN IDEAALCATERING!

John 

Cijfer: 10.0

Niet verwacht dat ik als vegetariër zo tevreden zou zijn met eten van de slager. De keuze en variatie aan vegetarische gerechten was ruim en de kwaliteit was ook heel goed gezien de aantrekkelijke prijzen. Zeer aan te bevelen, en niet alleen voor vegetariërs.

DE WEG NAAR EEN GESLAAGD BUFFET

Bent u van plan een buffet te bestellen en wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Na het lezen van het volgende stuk kunt u met een gerust hart uw gekozen buffet bestellen!

 1. Kies het buffetpakket dat het best bij u en uw gasten past en selecteer het juiste aantal personen. De kok raadt buffet Compleet zeker aan! Met onder andere kip in piri piri saus, ambachtelijke rundvleessalade en varkenshaas in champignonsaus. Wilt u hier ook iets extra’s, zoals een carpacciosalade, aan toevoegen dan is dit geen probleem!
 2. Vergeet de gasten met een allergie of dieetwens niet! Ook voor hen hebben wij speciale buffetpakketten.
 3. Laat uw gegevens achter en vul eventuele extra opmerkingen in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om alles door te spreken.
 4. Uw buffet wordt op afgesproken locatie en tijd bezorgd in thermoboxen. Alles wat u nodig heeft om te eten wordt erbij geleverd; bij bestelling vanaf 15 personen hoeft u hier zelfs niets voor te betalen!
 5. De volgende dag komen wij alle spullen weer vuil bij u in Spijkenisse, Briele, Heenvliet, Poortugal, Abbenbroek, Bernisse, Geervliet of Rozenburg ophalen, zodat wij voor u de vaat kunnen doen. Ook hierin wordt u dus volledig ontzorgd!
 6. De betaling volgt achteraf per factuur. Contante betaling bij bezorging is ook mogelijk, laat dit ons dan op tijd weten!

Naast buffetpakketten leveren wij ook drankarrangementen, partyverhuur, bediening, hapjes en lunchbuffetten. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf? Neem dan snel contact op. Wij hopen snel bij u te mogen bezorgen in Spijkenisse, Briele, Heenvliet, Poortugal, Abbenbroek, Bernisse, Geervliet of Rozenburg.

!

AANBEVELINGEN

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Spijkenisse?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking