Catering bestellen in Lopik

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

Buffet catering bestellen in Lopik

IdeaalCatering is gevestigd in Lopik en levert buffetten en BBQ’s door heel Nederland. Maar natuurlijk blijven wij ook wel eens dichter bij huis. Als u een buffet wilt bestellen in Lopik, Cabauw of Benschop en omgeving is dit voor u alleen maar gunstig. Wij kunnen al snel een heerlijk koud en warm buffet bij u leveren, ook als u voor minder dan 15 personen bestelt.

De mogelijkheden van IdeaalCatering

De mogelijkheden voor uw buffetbestelling in Lopik, Cabauw, Benschop en omgeving zijn eindeloos. Hieronder vindt u er een aantal:

 • Diverse buffetpakketten in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils en wordt catering voor iedereen betaalbaal. Buffet Populair met heerlijke gehaktballetjes in zoetzure saus en malse kipfilet in satésaus is het goedkoopste buffet.
 • Toch liever uw buffet zelf samenstellen? Ook dit is mogelijk! Natuurlijk kunt u altijd een beetje schuiven binnen de buffetpakketten, dan proberen wij er een mooi prijsje van te maken.
 • Kies voor een dessert na afloop. Het verrassingsbuffet is de perfecte afsluiter van het diner en doet uw gasten vast versteld staan.
 • Met het drankarrangement hoeft u zelf helemaal niets meer te regelen. Wij zorgen voor voldoende gekoelde dranken voor u en uw gasten.
 • Voor partyverhuur kunt u ook bij ons terecht. Partytenten en heaters voor een wat koudere zomeravond of stoelen en (sta)tafels voor alle gasten. U kunt ook kiezen voor bediening om iedereen van drinken te voorzien.
 • Wilt u genieten van heerlijke hapjes op uw feest? Kies dan voor de schaal luxe hapjes, schaal regular hapjes of een partyplateau.

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Neem contact met ons op of loop even naar binnen, dan bespreken we uw wensen onder het genot van een kopje koffie. Wij zullen er alles aan doen om uw feest in Lopik, Cabauw of Benschop naar uw wensen te organiseren. Tot snel!

AANBEVELINGEN

Onze klanten zijn tevreden!

Dat blijkt uit de cijfers die zij ons geven; gemiddeld een 9,3! Onze klanten kunnen altijd een review schrijven over hun ervaringen met IdeaalCatering.

Gert-Jan, cijfer 10.0

Wat een feest voor de zintuigen. Alleen maar complimenten. We raden IdeaalCatering aan, onze gasten en wijzelf hebben genoten! Het buffet is helemaal opgegaan, dat zegt genoeg over de kwaliteit van het buffet… En ja, er was ruim ruim genoeg te eten, het was gewoon te lekker. Iedereen heeft minimaal twee keer opgeschept.

Nogmaals… aanrader!

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking