Buffet catering in Raamsdonksveer bestellen?

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet in Raamsdonksveer en omgeving! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en chafing dish
  • Opgemaakte salades

EEN VERZORGD BUFFET BESTELLEN IN RAAMSDONKSVEER

Genieten van een uitgebreid buffet met al jouw gasten aan tafel onder de rook van de Biesbosch? IdeaalCatering levert voor elke gelegenheid haar buffetten bij jouw thuis in Raamsdonksveer, Drimmelen, Made, Raamsdonk of Waspik.

DE VOORDELEN VAN IDEAALCATERING

Bij IdeaalCatering heb je keuze uit 16 verschillende buffetpakketten, ieder met een eigen thema. Zo heb je keuze uit een vegetarisch pakket, een Italiaans buffet of ons standaard en meest populaire pakket.
Vanaf 15 personen wordt jouw buffet catering gratis thuis geleverd in Raamsdonksveer, Drimmelen, Made, Raamsdonk of Waspik. Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn, kunnen wij hier altijd rekening mee houden. Neem vooraf contact met ons op bij vragen.

ONVERGETELIJKE AVOND

Ellen:

Cijfer: 8.8

“Wij hadden het basisbuffet besteld voor het verlovingsfeestje van onze dochter voor 54 personen. Het eten was echt heel goed, onze gasten vonden het ook erg goed. Daarbij was het zeer ruim voldoende. Wij kregen juist een goede duidelijke uitleg bij het buffet van de twee dames die het kwamen brengen en daarbij stond het ook nog eens allemaal op een A-4 die wij kregen, dus er kon niks fout gaan. Zowel degene die het eten kwamen brengen en degene met wie wij telefonisch contact hebben gehad waren erg vriendelijk. We konden ook precies vertellen wanneer wij het geleverd wilden hebben, het enige mini minpuntje was dat ze iets te vroeg kwamen en we even iets moesten haasten. Maar ja beter iets te vroeg dan iets te laat!”

BUFFET CATERING VAN A TOT Z

Bezorging in Raamsdonksveer, Drimmelen, Made, Raamsdonk of Waspik van uw catering of buffet is altijd gratis vanaf 15 personen. Heeft u specifieke wensen over de bezorging, laat het vooral weten! Wij denken graag met u mee en zijn erg flexibel. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op, of bestel direct via onze website.

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Raamsdonksveer?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking