Buffet catering in Vught bestellen?

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet in Vught en omgeving! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Gratis servies en chafing dish
  • Opgemaakte salades

EEN VERZORGD BUFFET BESTELLEN IN VUGHT

Genieten van een uitgebreid buffet met al jouw gasten aan tafel tussen de mooie landerijen en prachtige natuur in de omgeving van Vught. IdeaalCatering levert voor elke gelegenheid een buffet of catering bij jouw thuis in Vught. Levering in de omgeving van Vught is ook geen probleem. Denk hierbij aan Sint-Michielsgestel,Cromvoirt, Helvoirt en Boxtel.

DE VOORDELEN VAN IDEAALCATERING

Bij IdeaalCatering heb je keuze uit 16 verschillende buffetpakketten, ieder met een eigen thema. Zo heb je keuze uit een vegetarisch pakket, een Italiaans buffet of ons standaard en meest populaire pakket.
Vanaf 15 personen wordt jouw buffet catering gratis thuis geleverd in Vught, Sint-Michielsgestel,Cromvoirt, Helvoirt of Boxtel. Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn, kunnen wij hier altijd rekening mee houden. Neem vooraf contact met ons op bij vragen.

ONVERGETELIJKE AVOND

Evelyne:

Cijfer: 10.0

“Wij hebben op ons transportbedrijf een nieuwjaarsfeestje gehouden in “Tiroler” stijl. Ik had het Oostenrijke buffet besteld en dit was een schot in de roos! Bestelling was zo geregeld, en de levering was keurig op tijd. Ipv stokbrood wilde ik graag kaiserbroodjes, die kreeg ik er in grote hoeveelheden bij. De salades waren fenomenaal opgemaakt en het buffet was geweldig! Ik heb vele complimenten mogen ontvangen van de medewerkers en heb zelfs de naam van ideaal catering meerdere malen door moeten geven. Iedereen heeft genoten en heeft zijn of haar buikje rond gegeten.
Knap dat je voor een club van ruim 50 man nog steeds zo’n hoge kwaliteit kunt leveren, chapeau!”

BUFFET CATERING VAN A TOT Z

Bezorging in Vught, Sint-Michielsgestel,Cromvoirt, Helvoirt of Boxtel van uw catering of buffet is altijd gratis vanaf 15 personen. Heeft u specifieke wensen over de bezorging, laat het vooral weten! Wij denken graag met u mee en zijn erg flexibel. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op, of bestel direct via onze website.

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Vught?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking