150,00

Feestlocatie Repos Ailleurs is een prachtige boerderij gelegen in polders van Waarder (vlakbij Utrecht). Op deze authentiek boerderij worden nog iedere dag koeien gemolken en van de melk wordt op ambachtelijke wijze kaas gemaakt.

Categorie:

De mogelijkheden:

Feestlocatie repos Ailleurs is een prachtige boerderij gelegen in polders van Waarder (vlakbij Utrecht). Op deze authentiek boerderij worden nog iedere dag koeien gemolken en van de melk wordt op ambachtelijke wijze kaas gemaakt. Boerderij Repos Ailleurs heeft de beschikking over 2 zalen. Dit zijn De Deel en De Hooiberg.

De Deel: De boer en boerin, hebben de afgelopen jaren de oude deel omgebouwd tot een feest locatie. Op de deel kunt u ongeveer 100 gasten ontvangen. Wat erg leuk is aan De Deel is dat er veel oude boeren werktuigen dienen als decoratie. De locatie is uitermate geschikt voor een huwelijk, jubileum of een bedrijfsfeest.

De Hooiberg: In 2015 is ook de oude hooiberg omgebouwd tot een knusse ruimte ongeveer 70 gasten kunnen worden ontvangen. Als u veel gasten wenst te ontvangen kunt u er natuurlijk voor kiezen om beide zalen te huren.

Benieuwd hoe Repos Ailleurs eruit ziet?

De kosten en reservering

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten! Zowel De Deel als de Hooiberg kosten €35,- per uur met een minimum van 4 uur (schoonmaakkosten €50). Heeft u vragen of wilt u reserveren? neem dan even contact met ons op, of bel direct naar de boerin op telefoonnummer 0348-501948.