Buffet catering in Utrecht

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

CATERING IN UTRECHT VOOR ELKE SITUATIE

Bent u op zoek naar catering voor uw bedrijf of bent u particulier in de provincie Utrecht? Dan bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres. IdeaalCatering is namelijk een van de leukste en lekkerste cateringbedrijven uit de omgeving. Wij bezorgen dagelijks catering bij bedrijven en particulieren in de hele provincie Utrecht en ver daarbuiten. Voor een compleet verzorgd buffet of BBQ bent u bij ons aan het juiste adres. Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk!

GEMAKKELIJK ONLINE TE BESTELLEN

Het bestellen van uw catering hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In onze webshop vindt u alles wat u nodig kunt hebben voor een geslaagd feest. Zo kunt u uw feest helemaal naar eigen wens samenstellen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, nemen wij contact met u op. Mocht u toch nog vragen voor ons hebben, dan kunt u natuurlijk altijd even met ons bellen. Adriaan of Frank helpen u dan graag bij het plannen van uw ideale feest. Wilt u liever dat wij bij u op locatie komen kijken om inzicht te krijgen in welke situatie het feest gevierd zal worden, maak dan een afspraak! Wij helpen u graag. Bezorging van uw catering in Utrecht, Breukelen, Soest, Zeist en Woerden is (vanaf 15 personen) altijd gratis!

AMBACHTELIJK BEREID IN EIGEN SLAGERIJ

Met veel passie werken wij vanuit onze slagerij in Lopik. Lopik ligt centraal in de provincie Utrecht. Hier worden al uw buffetten en BBQ’s op een ambachtelijke wijze klaargemaakt door onze kok’s en slagers. Naast de slagerij en catering hebben wij ook nog een partyverhuur. Hierdoor is IdeaalCatering echt een “one stop shop”. Wij helpen u graag met buffetpakketten, maar ook een compleet feest verzorgen doen wij graag. Benieuwd wat wij voor uw catering in Nieuwegein, Maarssen, Bilthoven, Oudewater of Amersfoort kunnen betekenen of wilt u een compleet verzorgde barbecue bestellen? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of kom gezellig op de koffie.

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Utrecht?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking