Catering bestellen in Naaldwijk

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor een geslaagd buffet! U kunt gemakkelijk zelf uw buffet samenstellen, of uit één van onze pakketten kiezen.

 • Gratis bezorging
 • Kwaliteitsslager
 • Afwasservice
 • Gekoelde levering
 • Gratis servies en chafing dish

KOUD EN WARM BUFFET BESTELLEN IN NAALDWIJK

Heeft u iets te vieren? Dan bent u vast op zoek naar een cateraar om uw gasten te voorzien van iets te eten. Bij IdeaalCatering zit u dan goed! Wij verzorgen graag de ‘eyecatcher’ van uw feest: het buffet. Mensen kunnen langslopen en opscheppen wat ze willen, zodat u kunt blijven genieten van uw feest. Na het diner komt natuurlijk het dessert; ook deze kunnen wij geheel voor u verzorgen! Makkelijk toch? Vanaf 15 personen bezorgen wij het buffet al bij u thuis in Naaldwijk, De Lier, Honselerdijk, Kwintsheuvel of Oostdijk!

DRIE VOORDELEN VAN IDEAALCATERING

 1. Vanaf 15 personen wordt uw buffet in Naaldwijk, De Lier, Honselerdijk, Kwintsheuvel of Oostdijk bezorgd. De volgende werkdag komen wij de vuile vaat ophalen, zodat wij aan de slag kunnen met de afwas. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen!
 2. De keuze is reuze; door verschillende buffetpakketten zit er altijd een bij die perfect bij uw feest past. Toch niet helemaal tevreden over de gerechten? Kies dan voor ‘buffet zelf samenstellen’ of informeer naar de mogelijkheden om te schuiven tussen bepaalde buffetten.
 3. IdeaalCatering kan meer dan alleen uw buffet verzorgen! Heeft u tafels of zitplekken nodig? Zoekt u iemand voor in de bediening? Wilt u graag hapjes vooraf? Of bent u opzoek naar een grote partytent? Alles wat u nodig heeft om uw feest perfect te maken kunnen wij verzorgen! Van buffetten tot BBQ’s en van dranken tot lunchbuffetten; IdeaalCatering verzorgt het!

WAT VINDEN ANDEREN VAN ONS?

Onze klanten zijn tevreden, dat blijkt uit het cijfer dat ze ons geven: gemiddeld een 9,3! Na een bestelling schrijven veel klanten hoe ze het hebben ervaren. Zo ook Wilma, die genoot van een kerstbuffet:

Voor ons jaarlijkse “kerstdiner” hadden we een warm-, koud- en een dessertbuffet besteld voor 20 personen.
Alles was perfect. Zowel het nakomen van de levertijd alsook het fantastische eten en het ophalen van de vuile borden etc. Lovende kritieken over het eten van mijn collega’s. We gaan dit zeker nog een keer doen.

KOM LANGS IN ONZE SLAGERIJ!

Bent u van plan een buffet bij ons te bestellen voor uw feest in Naaldwijk, De Lier, Honselerdijk, Kwintsheuvel of Oostdijk? Bekijk dan onze site voor alle mogelijkheden! Bij vragen kunt u bij de FAQ terecht of neemt u contact met ons op. Langskomen om uw bestelling te bespreken onder het genot van een kop koffie mag natuurlijk ook altijd!

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Neem contact op met IdeaalCatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een buffet of catering in de omgeving van Naaldwijk?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking