Catering in Utrecht

De lekkerste en leukste catering in Utrecht en omgeving

Stel u woont in midden Nederland en u wilt een feestje geven. Dan bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres. Wij leveren catering in Utrecht en omgeving. Of het nu catering is voor uw familie, personeel, uw eigen bruiloft, verjaardag of buurt-bbq, het maakt niet uit. Er is altijd wel een reden om een feestje te geven waarbij lekker gegeten mag worden.

Voor een geslaagd feest mag het meest essentiële uiteraard niet ontbreken. U raadt het al, het eten. Tot de mogelijkheden behoren, barbecues, koude en warme buffetten, hapjes, en nog veel meer.

U vraagt zich misschien af of het ook voor u wordt klaargezet zodat uw feestje direct kan starten? Ook dat kan bij IdeaalCatering.

Wij leveren veel catering in Utrecht en omgeving. Zo hebben wij recent een bruiloft verzorgd in Utrecht, aan het water konden de gasten heerlijk genieten van een overheerlijke barbecue. Ook het verzorgen van een drankarrangement behoort tot de vele mogelijkheden. Wij leveren zowel met als zonder alcohol uw drankarrangement.

Koud en warm buffet in Utrecht? 

Wij leveren uw buffet of andere catering in regio Utrecht af op uw aangegeven tijd. Dit kan zowel koud als warm zijn. Het warme buffet leveren wij in ‘chafing-dishes’. Zo blijft het buffet de gehele tijd warm indien nodig!

Na afloop van uw buffet komen wij de spullen weer ophalen en indien nodig de opgezette tafels, tenten en stoelen weer opruimen. U hoeft niets aan de afwas te doen! Zo kunt u optimaal genieten van het feest.

Het is ook mogelijk om uw feest aan te laten kleden door een styliste. Bediening of een kok kunt u ook aan uw bestelling toevoegen. Wij zorgen dat u geheel ontzorgd wordt en optimaal kunt genieten van uw feest.

Wat voor mogelijkheden zijn er voor catering in Utrecht?

Als u een Buffet in Nieuwegein nodig heeft, doen wij dat graag. Heeft u een drankarangement nodig heeft is dit geen probleem. Toch liever een BBQ op locatie in Nieuwegein met kok? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Onderstaand een kleine greep uit de mogelijkheden.

Waarom IdeaalCatering?

Er zijn 7 redenen om voor Ideaalcatering de kiezen;

  1. Gratis Levering: IdeaalCatering levert gratis in de regio Utrecht. Wij hebben veel ervaring in het regelen en bezorgen van een onvergetelijke dag. Tenten, stoelen, tafels, kortom alle benodigdheden zijn bij ons aanwezig
  2. 100% Ambachtelijk: Wij hebben een eigen slagerij waardoor alle producten vers en ambachtelijk worden klaargemaakt.
  3. Afwasservice: Wij halen alles volgens afspraak op en doen voor u de afwas
  4. De prijs: U ziet het zelf af, voor de prijs kunt u het zelf niet maken
  5. Kwaliteit: Omdat wij een eigen slagerij hebben, is de kwaliteit van de producten altijd top!
  6. Enthousiaste klanten: gemiddelde klantbeoordeling van een 9.1

Productoverzicht:

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Warme levering
Ambachtelijke kwaliteit
Eerlijk vlees
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Au bain maries
Broodmes + snijplank
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Rauwkostsalade
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

Catering in Utrecht nodig? Neem gerust een kijkje op onze website en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking