IdeaalDinerbox

IdeaalCatering komt wéér met iets nieuws. Sinds januari hebben wij de Dinerbox gelanceerd. Dat IdeaalCatering inmiddels een bekend merk is met buffetten en barbecues staat inmiddels wel vast. In deze periode wordt er van ons een creativiteit verwacht en daar houden wij van! De Dinerbox bevat een volledig menu voor thuis, met daarin een voor- hoofd- en nagerecht. Wij versturen deze Dinerboxen per post door heel Nederland. De kosten voor het versturen bedraagt € 9.95 per pakket.

Waarom en voor wie een Dinerbox?

Ben jij geen keukenprins- of prinses? Of heb je Google al nodig als je water moet koken… Geen probleem! Onze Dinerbox is dé perfecte oplossing en zelfs al verkrijgbaar vanaf 2 personen. Alle gerechten uit de Dinerbox worden door onze slagers/koks met liefde en passie bereid, gekookt en al helemaal klaargemaakt. Het enige wat jij thuis nog moet doen is de borden opmaken en de gerechten, zo nodig in de oven stoppen. Verwen jij jezelf of misschien wel iemand anders met De IdeaalDinerbox? Dan staat er binnen no time een 3-gangen menu op tafel.

De Dinerbox bevat een goed gevuld menu voor één persoon. Het pakket bestaat uit verschillende gerechten, waarvan u het hoofdgerecht nog zelf moet opwarmen. De kosten voor de Dinerbox bedragen € 25,- per persoon.

Binnen een handomdraai een 3 gangen menu op tafel!

Voorgerecht

 • Tomatensoep met pizzastengel
 • Stokbrood en kruidenboter
 • Witte/Rode wijn

Hoofdgerechten

 • Gebraden kiprollade met jachtsaus
 • Gebraden varkenshaas met pepersaus
 • Notenrijst
 • Aardappelpuree
 • Groentepakket

Dessert

 • Mono-mix dessert

Hoe kan ik een Dinerbox bestellen?

U kunt de bestelling plaatsen in onze webshop. Wanneer u de bestelling naar ons heeft verstuurd, ontvangt u van ons een bevestiging. U kunt er voor kiezen om de Dinerbox ook bij ons af te halen in Lopik. Afhalen is mogelijk tussen 09:00-15:00 uur.

AANBEVELINGEN

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden voor een corona proof bijeenkomst?

Neem contact op met Ideaalcatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een thuiswerkcatering of wilt u een aanpassing doen in het menu ?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking