Gourmet bestellen is de trend voor de feestdagen

Dit jaar is alles een beetje anders dan normaal. Waar we normaal met de hele familie of met alle collega’s uit eten gaan, moeten we nu meer thuisblijven gezellig maken rond de feestdagen. Je kunt natuurlijk zelf koken of een buffet laten komen, maar een compleet gourmet pakket is de trend voor de feestdagen van 2020. Maar dan wel helemaal compleet.

Daarom heeft ideaalCatering de gourmet-all-in met dessert voor u samengesteld. Uiteraard is het vlees het belangrijkste aspect bij een gourmet. Met de kwaliteit zit het bij ideaalcatering wel goed. Wij zijn namelijk van origine een slagersbedrijf en ook de slager zelf werkt nog altijd bij Ideaalcatering. Hij zoekt dan ook persoonlijk de lekkerste stukken vlees voor de gourmet uit.

Naast het vlees, krijgt u bij het all-in concept ook salades, sauzen, stokbrood met kruidenboter, borden en bestek en een gourmetstel. Uiteraard wordt doen wij ook de vaat voor u!

en het dessert dan....

Deze zit standaard in het all-in gourmet pakket met dessert. De desserts zijn per persoon verpakt en zijn ook los te bestellen. Deze kerst hoeft u zelf nergens voor te zorgen.

Kan ik ook alleen het gourmetvlees bestellen?

Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij hebben verschillende soorten losse gourmetschotels. Deze zijn los te bestellen en af te halen bij onze vestiging in Lopik

Vanaf hoeveel personen kan ik dit bestellen?

De all-in gourmet is vanaf 4 personen bij ons te bestellen. In de omgeving IJsselstein is de bezorging gratis. Mocht u nu wat verder weg wonen dan bekijken we in overleg of er bezorgkosten nodig zijn.

Gourmetten doen we dit jaar met de all-in gourmetpakketten van IdeaalCatering!!!

AANBEVELINGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
gourmetstel
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking