houdt van het maken van mooie en lekkere buffetten. De chef heeft een mooi assortiment samengesteld van gebalanceerde warme en koude gerechten. Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze en met oog voor detail klaargemaakt. Na een warm en koud buffet mag een goed dessert niet ontbreken. Hiervoor maken wij gebruik van de specialisten van Otelli. Voor speciale wensen kunt u altijd even bellen met Cor. Cor is de Chef en hij kan u dan helpen met het samenstellen van uw perfecte buffet. Het is namelijk ons doel om van uw buffet een feest te maken!

Stap 1: Welk buffet vindt u lekker?

U kunt een warm en koud buffet kiezen wat chef Cor met zorg voor u heeft samengesteld, of u kunt zelf een buffet samenstellen. Hierbij kunt u aangeven of uw buffet warm of koud geleverd moet worden. Natuurlijk kunt u ook een dessert bestellen.

Koude levering buffet: Bij koude levering komen wij overdag uw buffet bezorgen in thermoboxen. U krijgt dan uitleg hoe u het buffet op kunt warmen. U zet dan zelf 2 uur voordat u wilt gaan eten de branders onder de au bain maries. Het voordeel hiervan is dat u het moment van eten helemaal in eigen had heeft. Daarnaast heeft u tijdens uw feest  alle tijd voor de gasten en geen omkijken naar het buffet.

Warme levering buffet: Bij warme levering zorgen wij ervoor dat uw buffet warm wordt bezorgd. Vooraf bespreken we hoelaat wij het buffet komen bezorgen.

Dessert: Een goed dessert neerzetten is een vak apart. Wij werken dan ook samen met de pâtissiers van Otelli. Zij hebben een super mooi assortiment aan desserts voor u samengesteld

Partyverhuur: Voor al uw partyverhuur komt u terecht bij IdeaalCatering.

Stap 2: Uw bestelling doorgeven

Een buffet bestellen is heel eenvoudig. U kunt direct via de website bestellen of een offerte aanvragen via de offertetool of het contactformulier. Wij doen ons best om hier altijd binnen 12 uur op te reageren. Mocht u nu direct antwoord op uw vraag willen, dan kunt u altijd bellen met de chef op 0348-342140. U krijgt dan een van onze medewerkers aan de telefoon die antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Stap 3: De bezorgen en het ophalen van uw bestellen

De bezorging van uw buffet is gratis* in heel Nederland.

Bezorgtijden: Wij nemen altijd 2  dagen voor levering contact met u op om de bezorgtijden door te geven. Wij proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.

Bezorging: Bij warme levering komen wij het buffet voor u klaarzetten.  Zodra wij vertrekken kunt u dan ook starten met eten. Bij koude levering krijgt u van ons de instructies hoe u het buffet kunt opwarmen met de au bain maries.

Ophalen en afwasservice: Wij komen afwas en overige spullen de volgende werkdag (incl. zaterdag) weer ophalen. U hoeft zelf niets af te wassen, dat doen wij voor u. De bezorger spreekt met u af, hoe laat u ons kunt verwachten om alles weer op te halen.

Betaling: Om het helemaal Ideaal te maken mag betaling mag bij IdeaalCatering achteraf of  contant. U mag zelf aangeven wat u het fijnst vindt

Lees alles over de bezorging en bezorgkosten en bestelprocedure van IdeaalCatering

Weet u al wat u nodig heeft voor uw feest?

Hoe wordt mij buffet bezorgt?

Uw buffet wordt bij u thuisbezorgd en weer opgehaald. Wij doen de afwas voor u en betalen mag zelfs achteraf! Uw bestelling wordt altijd geleverd in thermoboxen. Hierin blijven de warme gerechten warm en de koude gerechten koude. In de video ziet u op wat u kunt verwachten van een bezorging van een buffet van IdeaalCatering

Tip: Wij hebben voor u een catering blog aangemaakt. Hier kunt u veel informatie, tips en recepten vinden. Klik hier om naar het blog te gaan.

Neem contact met ons op

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Vragen en / of opmerking