Wij zijn IdeaalCatering

Ons cateringbedrijf in Lopik is gespecialiseerd in lekker eten, met de focus op warm en koud buffet, all-inclusive barbecue, gourmet en kerstpakket. IdeaalCatering wil het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat doen wij door naast het leveren van complete pakketten, uw bestelling gratis te bezorgen en weer op te halen. Daarnaast doen wij ook de afwas voor u. Dit is nog eens Ideaal. Ook hebben wij een eigen partyverhuur en slagerij. Het vlees voor de catering wordt door onze eigen slager met aandacht en ambacht bereid. Ons motto is “Iedere bestelling is een feest”

Onze Ideale eigenschappen

  • Passie voor lekker eten
  • Wij nemen echt tijd voor onze klanten
  • Uw feest is ons feest
  • Vakmanschap; Eerlijke producten
  • Betrokkenheid; Uw wensen nemen wij serieus
  • Precisie; Oog voor detail
  • Doorzetters; waar andere stoppen gaan wij door

De ingrediënten van ons team

Alle medewerkers bij Ideaalcatering, hebben één ding gemeen. Wij maken onze klanten graag blij. Ons team bestaat naast jonge creatieve en gezellig medewerkers, ook uit ervaren vakmensen. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar ze over praten. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde BBQ of buffet.

Het ontstaan van IdeaalCatering

Het bedrijf IdeaalCatering B.V. is opgericht in 2013. De eigenaren hadden toen al een Keurslagerij en besloten om de mogelijkheden die deze slagerij biedt, uit te breiden op het gebied van catering. IdeaalCatering is gevestigd in Lopik. Dat is gelegen in het “Groene hart” van Nederland tussen IJsselstein en Schoonhoven.

In eerste instantie werd het idee opgevat om alleen barbecues te verzorgen, maar al snel bleek dat er een grote vraag is naar buffetten en relatiegeschenken. In een korte tijd is IdeaalCatering uitgegroeid tot een landelijk opererende cateraar. Dat de klanten van IdeaalCatering vanuit het hele land bestellen heeft te maken met de toegankelijke website en eenvoudige bestelwijze.

Totale catering met IdeaalCatering

IdeaalCatering is een cateraar die geheel gericht is op totaalcatering. Bent u van plan om een verjaardag, bruiloft, receptie of ander feest te geven? Dan bent u bij IdeaalCatering aan het juiste adres. Wij leveren uw buffet aan huis, op één van onze eigen locaties, maar ook catering rondom Utrecht, Rotterdam of bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel is geen probleem! Sterker nog IdeaalCatering levert vanaf 20 personen GRATIS door heel Nerderland. Heeft u nog geen locatie om uw feest te geven? Bekijk hier de feestlocaties die IdeaalCatering verhuurt.
Bij ieder feest komen ook de nodige tafels en stoelen bij kijken. En vergeet vooral niet het belangrijkste; de biertap. IdeaalCatering verhuurt verschillende producten om het feest compleet te maken.

Onderscheiden

Waar veel bedrijven zich alleen richten op eigen kwaliteiten probeert IdeaalCatering te kijken naar de wens van de klant! Wij staan erop dat klanten goed en serieus geholpen worden, met oog voor de wereld om ons heen. Daarom houden we, waar dat kan, rekening met het milieu, de natuur, de dieren en uw wensen.
Wij houden van eerlijke handel: boeren verdienen een eerlijke prijs voor hun producten. U bent die mening vast ook toegedaan; alleen zo kunt u blijven genieten van een (h)eerlijk stukje vlees. Met onze ervaring, enthousiasme en kennis willen wij u hierin graag overtuigen!

Bekijk hieronder hoe John den Houdijker over de Blanc Bleu vertelt:

Kwaliteit gewaarborgd!

Kwaliteit van onze producten staan bij ons altijd centraal. Daarom hebben wij nauwe banden met  een gerenommeerde Keurslager. Op deze manier wordt de kwaliteit van onze producten continu gecontroleerd en zal deze altijd gewaarborgd zijn.

Buffet tips en informatie

Omdat wij vele vragen kregen over buffetten, geven wij graag antwoord op de belangrijkste vragen omtrent buffetten. Deze buffet informatie is te vinden onder buffet tips in het menu.