Lekker Paasbuffet bestellen vanaf 6 personen

IdeaalCatering heeft dit jaar een heel bijzonder paasbuffet samengesteld. Dit heerlijke paasbuffet is namelijk niet alleen voor grote groepen of hele families, maar in het bijzonder voor kleine groepen vanaf 6 personen. Denk bijvoorbeeld eens aan een knus familie diner of een heerlijke warm buffet met je beste vrienden.

Het Paasbuffet is de gehele maand april te bestellen

Het buffet Pasen is niet alleen met de paasdagen te bestellen voor €17,50 p.p.. In tijden dat we met elkaar veel binnen zitten, hebben wij ervoor gekozen om dit Paasbuffet de gehele maand april gratis de bezorgen vanaf 6 personen. Wees er wel snel bij want op=op!

Deze Pasen hoef je de deur niet uit.

Een Paasbuffet is niet alleen heel erg lekker en gezond, maar vooral ook erg gemakkelijk. Je hoeft namelijk zelf niet de deur uit, je hoeft zelf niet te koken en ook de afwas wordt voor je gedaan. Het scheelt je werk en het is lekker makkelijk! Dat is nu echt Ideaal genieten. De chef heeft zijn best gedaan om een buffet te maken wat iedereen aanspreekt. Je proeft de aandacht en het ambacht.

Benieuwd naar het Paasbuffet?

Ook aan het dessert is gedacht

Omdat niet iedereen een dessert bij zijn paasdiner of paasbrunch wil, hebben wij de mogelijkheid om dit los bij het buffet te bestellen. Je kunt kiezen uit een super mooi en lekker ijsbuffet, maar ook een dessert met bavarois of een mix van ijs een bavarois is mogelijk.

De bezorging

De bezorging is bij IdeaalCatering altijd gratis. Wij komen het Paasbuffet gekoeld leveren. Je kunt dan zelf de branders aansteken en het geheel warmt zo au bain-marie op. Wij komen de vaat de eerst volgende werkdag weer bij je ophalen. Fijne Pasen!

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Betaling achteraf per factuur
Levering in koelboxen
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Chaving Dish + brandgel
Broodmes + snijplank
Tangen op opscheplepels
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Verschillende soorten saus
Glutenvrij, Halal, en Vegetarisch

Neem gerust contact met ons op!

    Voornaam
    Achternaam
    Telefoon
    E-mail
    Vragen en / of opmerking