Thuiswerkontbijt is lekker en uniek!

Thuiswerken wordt pas echt lekker met een thuiswerkontbijt van IdeaalCatering!

 • Per persoon thuisbezorgd
 • Snel
 • Flexibel

Verras uw thuiswerkers eens met lekker ontbijt...

Hoe houd ik alle thuiswerkers gemotiveerd en betrokken? Dat is in deze tijd best een uitdaging… het antwoord is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Dat is namelijk gezond en lekker eten. Al sinds jaar en dag is eten een sociale bezigheid. Zeker in deze tijden is dan belangrijk om dit ook met elkaar te doen, maar dan uiteraard wel veilig op afstand.

Een goede dag start natuurlijk met een gezond ontbijt. Tijdens de eerste teammeeting van de dag heeft iedereen dan ook hetzelfde lekkere thuiswerkontbijt ontvangen…

Hoe werkt het?

Bestellen gaat heel gemakkelijk. Je bestelt het aantal thuiswerkontbijtboxen naar keuze. Vervolgens lever je per mail een adressenbestand aan. Afhankelijk van de dag van consumptie, bepalen we samen de verzenddatum. Wij zullen een sticker op de verpakking aanbrengen waarop staat wanneer de box geopend mag worden. Afhankelijk van de gekozen box, versturen wij het in een thermobox of in een partydoos.

AANBEVELINGEN

Black Box (Jan-Willem Hofland):

Wij hebben voor ons team (57) de black box besteld. Super leuk. Het idee was dat iedereen zijn eigen borrelgarnituur zou maken aan de hand van de ingredienten in de box. Er zat (bewust) geen receptuur bij dus werd er een beroep gedaan op een ieders creativiteit. Het mooiste gerecht en degene die het minst over liet (duurzaam) kreeg een leuk prijs. Ik kan het idee iedereen aanbevelen ook naar aanleiding van de positie reacties uit mijn team.

Lunchbox: (Gwen Drieduite):

Namens mijn werkgever een lekker lunchpakket gekregen. Goede kwaliteit en een lekker afwisselende lunch.

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden voor een corona proof bijeenkomst?

Neem contact op met Ideaalcatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van een thuiswerkcatering of wilt u een aanpassing doen in het menu ?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking