“lekker” thuiswerken in 2021

Thuiswerken wordt pas echt lekker met de  thuiswerkcatering van Ideaalcatering

 • Per persoon thuisbezorgd
 • Snel
 • Flexibel

Verras uw thuiswerkers met een leuk ontbijt-, lunch-, borrel- of black box!

Hoe houd ik alle thuiswerkers gemotiveerd en betrokken? Dat is een vraag die iedere bedrijfsleider of manager zich tegenwoordig stelt… IdeaalCatering heeft een leuk en vooral lekker antwoord op deze vraag bedacht. Wij leveren namelijk een thuiswerk ontbijtbox, lunchbox, borrelbox en een thuiswerk black box.

Het leuke is dat de verschillende boxen per post bij de medewerkers thuis worden bezorgd. Standaard hebben wij een aantal ontbijt-, lunch- en borrelboxen samengesteld, maar uiteraard kunt u deze ook naar eigen wensen aanpassen of er een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel erg simpel. Je bestelt het aantal boxen naar keuze. Vervolgens lever je per mail een adressenbestand aan. Afhankelijk van de dag van consumptie, bepalen we samen de verzenddatum. Wij zullen een sticker op de verpakking aanbrengen waarop staat wanneer de box geopend mag worden. Afhankelijk van de gekozen box, versturen wij het in een thermobox of in een partydoos.

AANBEVELINGEN

Black Box (Jan-Willem Hofland):

Wij hebben voor ons team (57) de black box besteld. Super leuk. Het idee was dat iedereen zijn eigen borrelgarnituur zou maken aan de hand van de ingredienten in de box. Er zat (bewust) geen receptuur bij dus werd er een beroep gedaan op een ieders creativiteit. Het mooiste gerecht en degene die het minst over liet (duurzaam) kreeg een leuk prijs. Ik kan het idee iedereen aanbevelen ook naar aanleiding van de positie reacties uit mijn team.

Lunchbox: (Gwen Drieduite):

Namens mijn werkgever een lekker lunchpakket gekregen. Goede kwaliteit en een lekker afwisselende lunch.

Neem contact op met Ideaalcatering

Heeft u vragen rondom het bestellen van thuiswerkcatering of wilt u een aanpassing doen in het menu ?
Neem dan contact op met IdeaalCatering middels onderstaand contactformulier.

  Voornaam
  Achternaam
  Telefoon
  E-mail
  Vragen en / of opmerking