Een buffet bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Een buffet bestellen is als u een feest of partijtje geeft ideaal. Of het nu gaat om warme en koude buffetten thuis of op de zaak, er ontstaat altijd die speciale en prettige sfeer. Zorgeloos genieten, kiezen voor zoveel mogelijk gemak en uw gasten verassen op elk gewenst adres, dat is wat iedereen ten diepste wil!

De buffetten van IdeaalCatering kunnen in heel Nederland zowel warm als koud geleverd worden. Bij het maken van buffetten realiseren wij ons goed dat ambacht centraal staat. Daarom maken wij gebruik van hoogwaardig Keurslagervlees, huisgemaakte salades en vers stokbrood.

Uw gasten kunnen heerlijk eten, net zoveel als zij zelf graag willen opscheppen.

Bij het samenstellen van de buffetten hebben wij nauwkeurig gekeken naar de wens van de klant. IdeaalCatering heeft ervoor gekozen om een onderscheid te maken tussen complete menu’s (met meerdere “gangen”) en “ traditionele” buffetten.  De menu’s hebben we opgedeeld in de volgende thema buffetten:

IdeaalCatering heeft de volgende koud- en warme buffetten in het assortiment:

 

Menu du Chef:                   € 26.95 p/persoon

Menu Du Chef is een zeer complete maaltijd met een voor-, hoofd- en nagerecht. Ambacht en kwaliteit zijn terug te vinden in de gehele maaltijd. Als u echt iets te vieren heeft, kiest u voor menu Du Chef!

Frans buffet                        € 21.95 p/persoon

Menu Du France is een buffet dat uitermate geschikt is voor een bruiloft of voor een ander feest waar het aan niets mag ontbreken!

Italiaans Buffet                   € 16.95 p/persoon

Menu Italiano is een buffet volgens echt Italiaans recept. Een menu met liefde voor Italië.

Hollands Buffet:                 € 23.95 p/persoon

Menu Hollandia is een warm en koud buffet voor de echte Bourgondiër. Dit warm en koud buffet is een totale maaltijd van het begin tot het eind. Echt een aanrader!

Buffet Bourgondisch:        €19.95 p/persoon

Bourgondisch buffet voor de ware fijnproever!

Buffet Compleet:               €16.95 p/persoon

Heerlijk genieten van een compleet buffet voor thuis of op locatie.

Buffet Oostenrijk:              € 15.00 p/persoon

Voor de liefhebbers van de Tiroler keuken, hebben wij een buffet samengesteld met heerlijke producten uit de Tiroler streek.

Stamppotbuffet                 € 14.95 p/persoon

Zeer ambachtelijk stamppotbuffet. Dit stamppotmenu is samengesteld voor de echte Hollander. De rookworst hierin is bekroond met een Goud-keurmerk!

Buffet Ideaal:                      € 14.95 p/persoon

Het buffet ideaal is een heerlijk buffet en bij uitstek geschikt voor tuinfeesten en personeelsfeesten.

Buffet Populair:                  € 10.95 p/persoon

Overheerlijk buffet en goed  verrassend voordelig voor de portemonnee!

Buffet pakketten

Buffet zelf samenstellen

Misschien bent u zelf wel heel creatief en denk u: Ik stel mijn eigen buffet liever zelf samen! Dit is bij ons ook mogelijk! Klik hier om uw eigen buffet samen te stellen.

Buffet zelf samenstellen

Voor levering van A-Z kiest u voor IdeaalCatering!

U bestelt uw buffet bij IdeaalCatering en de volgende dag kan het al bij u op tafel staan. Uw buffet bestellen kan online, via e-mail of telefoon. Wanneer u speciale wensen heeft kunt u dit altijd aan ons doorgeven.

Wij verzorgen alles van A-Z. U krijgt alle gerechten warm aangeleverd en achteraf wordt alles weer bij u opgehaald, wanneer u dat wilt. Ook hoeft u niet zelf af te wassen, dat nemen wij in onze professionele spoelruimte voor onze rekening!

IdeaalCatering heeft ervoor gezorgd dat uw buffet bestellen zo eenvoudig mogelijk is. Op onze website kunt u uw bestelling online plaatsen. Wanneer u voor het gewenst aantal personen kiest ziet u precies uw wensen en u ziet gelijk een kostenoverzicht. U geeft uw eventuele andere wensen op en ontvangt een bevestiging van uw bestelling. Vervolgens staan wij precies op het moment dat u dat wilt voor de deur en kunnen uw gasten heerlijk gaan genieten van een heerlijke maaltijd, net zo veel als zij zelf graag willen opscheppen.

U kunt uw bestelling ook mailen via: info@ideaalcatering.nl of u belt naar 0348-342140

Niet alleen uw gasten genieten, u zelf kunt ook smakelijk eten, in de wetenschap dat alles in goede handen is. IdeaalCatering neemt een deel van uw verantwoordelijkheden over en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Geen stress, alles is geregeld voor een onbezorgde party!

andere artikelen