Een feest met aankleding? IdeaalCatering biedt u de mogelijkheid om uw buffet geheel te laten aankleden. Wij werken met talentvolle stylistenDit zijn gediplomeerde en ervaren stylisten die van elke omgeving een perfecte feestlocatie weten te maken.

Wenst u een geheel verzorgde aankleding of themafeest? Het is allemaal mogelijk. Bij themafeesten kunt u bijvoorbeeld denken aan thema’s als White of Navy. Zodra u aangeeft wat uw wensen zijn, zullen onze stylisten contact met u opnemen en samen met u een opzet maken. Op deze manier wordt het een feest naar eigen stijl. Het is ook mogelijk om het feest met uw eigen spullen te laten aankleden; natuurlijk helpen wij hier graag bij. (Een styliste uw feest laten aan kleden kost €25,- per uur)

Styliste 2013 verloving frank 042
2013 verloving frank 023 styliste 1.2
Styliste 1.1

Bij een feest hoort natuurlijk ook catering, u kunt denken aan een buffet of een BBQ pakket. Vraag snel vrijblijvend een offerte aan.

andere artikelen

  • Warm buffet aan huis bestellen

    [vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Volledig verzorgd warm buffet aan huis" font_container="tag:h2|font_size:25px|text_align:left|color:%23000000" use_theme_fonts="yes"][vc_column_text]Bij een geslaagd feest hoort...
  • Goedkope Catering aan Huis

    [vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Goedkope Catering aan huis is helemaal hip.."][vc_column_text]De afgelopen jaren zie je ze...
  • Goedkoop buffet geheel verzorgd van A tot Z

    [vc_row][vc_column][vc_column_text] Een mooi feest met weinig kosten Bent u toe aan een feestje...