Wat is een koud buffet?

Een koud buffet aan huis bestellen? Een koud buffet is een samenstelling van een aantal verschillende koude gerechten. Een koud buffet wordt vaak besteld als gasten tijdens een feestavond geen warm buffet wensen, maar wel graag verschillende lichte gerechten willen nuttigen. Onze koude buffetten zijn in eigen huis met zeer veel oog voor detail bereid. Voor ieder feest, jubileum, receptie of verjaardag, groot of klein, kan IdeaalCatering een koud buffet op maat leveren. Eén telefoontje is daarvoor genoeg!

Buffet telefoon: 0348-553222

Waarom een koud buffet aan huis?

Wij begrijpen dat u tijdens uw feest het liefst gaat genieten met uw gasten. IdeaalCatering biedt daarom de mogelijkheid tot een koud buffet aan huis of op locatie, zodat u optimaal kunt genieten van uw eigen feest en u zich geen zorgen hoeft te maken over de hapjes voor de gasten.

Welke koude buffetten biedt IdeaalCatering?

Mocht u nu graag zelf een buffet willen samenstellen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.
Wij bieden namelijk ook verschillende soorten hapjes aan die u prima kunt gebruiken als aanvulling op een buffet. Onderstaand de verschillende soorten hapjes:

De voorbereidingen van een koud buffet

Wanneer u kiest voor een koud buffet is het aan te raden om over de volgende dingen goed na te denken:

  • Is het de bedoeling dat er alleen vlees op het menu staat, of is er ook behoefte aan vegetarische producten?
  • Hoeveel mensen kunnen er op het feest verwacht worden?
  • Welke leeftijdsklasse hebben de gasten? ( kinderen, ouderen of gemengd?)
  • Hoeveel ruimte heb ik ter beschikking? U dient rekening te houden met de buffettafels voor het opdienen van de producten en de zitplaatsen voor het eten.
  • Heeft u een thema te vieren? Geeft u dit dan aan tijdens uw bestelling. Wij kunnen meedenken met evt. invulling van producten met een bijbehorend thema.

De levering van een koud buffet aan huis

Wij bezorgen buffetten maandag t/m zaterdag. De koude buffetten worden geleverd in gekoelde boxen, dus u hoeft zelf niet te zorgen voor koeling voor het behoud van uw koude buffet. Wanneer u kiest voor een koud buffet van IdeaalCatering, maakt u ook gratis gebruik van ons servies en bestek, servetten, pannen en schalen.

Bij IdeaalCatering gaan we voor het ontzorgen van de klant. Daarom nemen wij na afloop van het koude buffet de vuile vaat weer mee en doen de afwas voor u, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Wij hebben op de website al een breed assortiment aan koude buffetten, maar wanneer u graag uw “eigen inbreng” of suggesties wilt doorgeven is dit uiteraard van harte welkom!

Voor grotere partijen komen we graag langs om uw wensen door te spreken. Wij nemen graag de tijd om alles wat betreft de feestdag goed door te nemen. Zo kijken we naar het voorgenomen budget en proberen alle mogelijkheden goed aan het licht te brengen, hierdoor geven wij ons vertrouwen door elk feest zo persoonlijk mogelijk te maken.

Koude buffetten kunnen tot drie werkdagen voor aanvang gewijzigd worden.

Buffet bestellen

Neem voor vragen of bestellingen op maat, contact met ons op!

andere artikelen