Een buffet of party organiseren is niet voor iedereen even makkelijk. Zeker wanneer u hier niet zo veel ervaring mee heeft is het makkelijk om iets over het hoofd te zien. IdeaalCatering kan u hierbij helpen. Wij hebben een Party-Planner ontwikkeld waarmee wij kunnen inventariseren wat uw wensen zijn en helpen u om er een onvergetelijk feest van te maken.

Hoe werkt het?

U vult in onze party-planner al uw wensen in. Dit kan zeer eenvoudig en snel. De aanvraag voor een offerte komt bij ons binnen en wij maken GRATIS een gedetailleerd plan voor u. U kunt er hierbij vanuit gaan dat wij aan alles gedacht hebben. U krijgt dus een overzicht van alle kosten. U weet waar u aan toe bent, maar bent nog nergens aan verbonden.

Wat kost het?

Niets. IdeaalCatering staat voor ongelimiteerde service. Dit blijkt uit onze producten, maar ook uit onze inzet voor u als klant. Wij willen het u naar de zin maken. Daar hoort ontzorgen bij, zonder dat u in hoeft te zitten over lastige vragen rondom de kosten.

Waar vind ik de Party-Planner?

Klik op deze link en vul uw wensen in voor een gedetailleerd Party-Plan! Misschien bent u er nog niet zeker van of u voor een barbecue of buffet kiest. Daarom hebben wij ook een party planner voor de barbecue gemaakt.

Buffet pakketten

andere artikelen

  • Warm buffet aan huis bestellen

    [vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Volledig verzorgd warm buffet aan huis" font_container="tag:h2|font_size:25px|text_align:left|color:%23000000" use_theme_fonts="yes"][vc_column_text]Bij een geslaagd feest hoort...
  • Goedkope Catering aan Huis

    [vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Goedkope Catering aan huis is helemaal hip.."][vc_column_text]De afgelopen jaren zie je ze...
  • Goedkoop buffet geheel verzorgd van A tot Z

    [vc_row][vc_column][vc_column_text] Een mooi feest met weinig kosten Bent u toe aan een feestje...