Springkussen huren? Maak er ook voor de kinderen een feest van!

Een feest is veel leuker wanneer ook de kinderen het naar hun zin hebben. Hoe maak je een feest leuker voor de kinderen? Overweeg eens om een springkussen huren. Ouders zijn relaxter wanneer de kinderen lekker bezig zijn en zich vermaken. Op deze manier is het feest voor iedereen een succes.

Om zeker te zijn van een leuk feest voor iedereen, levert IdeaalCatering diverse oplossingen en mogelijkheden op het gebied van entertainment, waaronder het verhuren van springkussens.

Springkussenverhuur via IdeaalCatering

IdeaalCatering heeft diverse springkussens in het assortiment die een geslaagd feest garanderen. Vanaf een bedrag van ongeveer €250,– huurt u de hele dag een springkussen (inclusief alle benodigdheden).
Onze springkussens voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hoogwaardigheid. Bekijk hier de verschillende springkussens van IdeaalCatering. Staat het juiste springkussen er niet tussen? Vraag ons dan voor andere springkussens naar de mogelijkheden!

Een geslaagd feest door weer en wind

Een belangrijk element om rekening mee te houden tijdens de organisatie van een buffet, diner of feest is het weer. In Nederland is deze nogal onvoorspelbaar en dus wil je op alles voorbereid zijn. Een zonnige dag eindigt nog wel eens in een grote regenbui, en niets is vervelender om op het laatste minuut het hele feest naar binnen te verhuizen.
Bij twijfel over het weer, huur voor de zekerheid een party tent via IdeaalCatering om het feest droog te houden. Ditzelfde geldt voor het huren van een springkussen: kies bij twijfel altijd voor een overdekt springkussen. Op deze manier blijven de kinderen gelukkig, en de ouders ook.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

andere artikelen