Volledig verzorgd warm buffet aan huis

Bij een geslaagd feest hoort een goed verzorgde maaltijd. Maar u wilt zelf ook kunnen genieten van uw feest of partij. Daarom is een warm buffet aan huis laten bezorgen een goede uitkomst. Door een warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak! U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd en u hoeft nergens naar om te kijken!

Warme buffetten voor alle budgetten

IdeaalCatering heeft diverse pakketten samengesteld voor een warm buffet aan huis. Dit varieert van het voordelige buffet Populair(€11,95 p.p.) of buffet Ideaal (€13,50 p.p.) tot onze heerlijke buitenlandse buffetten Italiano (€17.50 p.p.)  en Du France (€18,50 p.p.)  of de oer-Hollandse buffetten Hollandia (€17,95 p.p.)  en het   Stamppotbuffet (13,75 p.p.). De buffetpakketten zijn met zorg samengesteld. Naast deze buffetten, hebben wij natuurlijk nog veel meer buffetten en cateringmogelijkheden.

Buffetpakketten

Aandachtspunten bij het organiseren

Wanneer u kiest voor een warm buffet aan huis zijn er een aantal punten die u van te voren moet overwegen. Door met deze punten rekening te houden zal uw buffet geslaagd verlopen. Wij hebben voor u een korte checklist samengesteld:

  • Hoeveel mensen verwacht u op het feest?
  • Welke leeftijdsklasse hebben de gasten (kinderen, ouderen, gemengd)?
  • Heb ik voldoende tafels en stoelen? (wij hebben eventueel huur meubilair)
  • Zijn er gasten met dieetwensen? (geef dit aan bij uw bestelling)
  • Hoe laat wil ik starten met het eten? (wij hebben vaak 15 minuten nodig om alles op zijn plek te zetten)

De levering van uw buffet

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag buffetten door het hele land aan huis. De bezorging en het weer ophalen van het buffet is geheel gratis. Als u een bestelling heeft geplaatst, kan deze tot drie werkdagen voor aanvang gewijzigd worden. De warme buffetten worden aangeleverd in geïsoleerde boxen, waarna ze geserveerd worden in een au bain marie. Dit zijn bakken die rusten op een laagje kokend water met daaronder een wegwerpbrander die brandt op een gebruiksvriendelijke en veilige brandpasta.
Wanneer u kiest voor een warm buffet aan huis van IdeaalCatering zullen borden, bestek, servetten en schalen er gratis bijgeleverd worden. Na afloop van het warme buffet nemen wij de vuile vaat weer mee en doen wij zelfs de afwas voor u!

Stel uw eigen warme buffet samen

Op de website staat al een breed assortiment aan buffet pakketten, maar wanneer u graag zelf uw buffet wilt samenstellen of uw eigen inbreng of suggesties wilt doorgeven is dit uiteraard van harte welkom! Voor grotere partijen maken we graag een afspraak om uw wensen door te spreken. Wij nemen de tijd om alles goed met u te bespreken. Zo kijken we naar het voorgenomen budget en zullen wij alle mogelijkheden met u te bespreken. Op deze manier maken wij van iedere bestelling een feest!.
Buffet bestellen

Neem contact met ons op

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op! Neem hiervoor telefonisch of online contact met ons op.
Buffet telefoon: 0348-342140

andere artikelen