Volledig verzorgd warm buffet aan huis

Bij een geslaagd feest hoort een goed verzorgde maaltijd. Maar u wilt zelf ook kunnen genieten van uw feest of partij. Daarom is een warm buffet aan huis laten bezorgen een goede uitkomst. Door een warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak! U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd en u hoeft nergens naar om te kijken!

Ruim aanbod aan warme buffetten voor ieder budget

IdeaalCatering heeft diverse pakketten samengesteld voor een warm buffet aan huis. Dit varieert van het voordelige buffet Populair tot onze heerlijke buitenlandse buffetten Italiano en Du France of de oer-Hollandse buffetten Hollandia en het stamppotbuffet . De buffetpakketten zijn met zorg samengesteld. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en garanderen zo een gevarieerde, gezonde en smaakvolle maaltijd. Alle gerechten worden in eigen keuken bereid en op de juiste (kern)temperatuur afgeleverd voor een optimale smaakbeleving. Hier worden ook onze koude buffetten bereid.

De voorbereidingen van een warm buffet aan huis

Wanneer u kiest voor een warm buffet aan huis zijn er een aantal punten die u van te voren moet overwegen. Door met deze punten rekening te houden zal uw buffet geslaagd verlopen. Wij hebben voor u een korte checklist samengesteld:

  • Hoeveel mensen verwacht u op het feest?
  • Welke leeftijdsklasse hebben de gasten (kinderen, ouderen, gemengd)?
  • Hoeveel ruimte heeft u ter beschikking?
  • Heeft u een thema te vieren?
  • Is er naast vleesgerechten ook behoefte aan vegetarische gerechten bij het buffet?
  • Zijn er mensen die alleen halal mogen eten?
  • Heeft u te maken met mensen met allergenen zoals gluten of lactose?

Compleet warme buffet aan huis

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag buffetten door het hele land aan huis. Warme buffetten kunnen tot drie werkdagen voor aanvang gewijzigd worden. De warme buffetten worden aangeleverd in geïsoleerde boxen, waarna ze geserveerd worden in zogenaamde warmhoudbakken: bakken die rusten op een laagje kokend water met daaronder een wegwerpbrander die brandt op een gebruiksvriendelijke en veilige brandpasta.
Wanneer u kiest voor een warm buffet aan huis van IdeaalCatering zullen borden, bestek, servetten, pannen en schalen er gratis bijgeleverd worden. Na afloop van het warme buffet nemen wij de vuile vaat weer mee en doen de afwas voor u, zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt.

Stel uw eigen warme buffet samen

Op de website staat al een breed assortiment aan buffet pakketten, maar wanneer u graag zelf uw buffet wilt samenstellen of uw eigen inbreng of suggesties wilt doorgeven is dit uiteraard van harte welkom! Voor grotere partijen maken we graag een afspraak om uw wensen door te spreken. Wij nemen de tijd om alles omtrent de feestdag goed te bespreken. Zo kijken we naar het voorgenomen budget en proberen alle mogelijkheden goed aan het licht te brengen. Op deze manier proberen wij elk feest zo persoonlijk mogelijk te maken.

Neem contact met ons op

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op! Neem hiervoor telefonisch of online contact met ons op.

Buffet telefoon: 0348-342140

 

Over Ideaal Catering

Andere artikels