DIRECT JE KERSTPAKKET BESTELLEN

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

Kerstpakket bij ideaalcatering

Wat is nu echt een leuk kerstpakket? Dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon maar iedereen vindt het leuk om met kerst lekker te eten. Daarom heeft IdeaalCatering iets unieks… Bij ons kunt u zelf een leuk kerstpakket uitzoeken en hier zelf verschillende soorten vlees aan toevoegen. Zo geeft uw met een kerstpakket van IdeaalCatering net dat beetje extra wat u ook van uw personeel verwacht!
Kerstpakket bij ideaalcatering

Kerstpakket Bestellen

Een kerstpakket bestellen is best heel erg moeilijk. Wat vinden mijn medewerkers leuk? is de meest gestelde vraag in onze showroom. Dit is ook de rede dat u bij ons zelf uw pakket kunt samenstellen en zelfs advies kan krijgen van één van onze kerstpakket adviseurs. Zo kunt u kiezen voor een standaard pakket uit onze webshop of u kunt een maatwerk pakket samenstellen. Wij heten u van harte welkom!
Kerstpakket Bestellen

Vlees in een kerstpakket, blijft dat wel goed?

Vlees blijft lang goed als het is gekoeld, of gevacumeerd. Met het vacumeren van vlees, zorgen wij ervoor dat er geen zuurstof meer bij het vlees komt. Hierdoor blijft het vlees langer goed ook onder (wat) hogere temperaturen. Als u hier niet voor kiest, is het bij koeling belangrijk dat de temperatuur niet boven de 5 graden komt. Gelukkig is dit de gemiddelde temperatuur in december. Natuurlijk kunnen wij uw kerstpakketten ook in een koelaanhanger leveren.
Vlees in een kerstpakket, blijft dat wel goed?