DIRECT JE KERSTPAKKET BESTELLEN

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

All in Kerstpakket bij ideaalcatering

Één van de bestaansrechten van IdeaalCatering is het meedenken met de klant. Wij begrijpen dat het organiseren van barbecuefeesten vaak veel tijd en stress kost. Om deze reden heeft IdeaalCatering verschillende totaalpakketten samengesteld waarbij u totaal ontzorgt wordt.Met deze gourmetpakketten nemen wij u zorgen voor het organiseren van een BBQ volledig uit handen.
All in Kerstpakket bij ideaalcatering

Kerstpakket Bestellen

Bent u op zoek naar een adres waar u uw complete barbecue kunt bestellen? Stop dan met zoeken! Kijk eens rustig rond in onze webshop. IdeaalCatering is een echte specialist op het gebied van de bbq en dat proeft u! Wij zijn namelijk constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe barbecueproducten en de doorontwikkeling van bestaande barbecueproducten. Een klein voorbeeld hiervan is de Kaasburger-spies. Het is een spies van gehakt en katenspek en heeft een kaasvulling. Deze en meer nieuwe producten kunt u hier bestellen.
Kerstpakket Bestellen

Kerstpakket vragen

Als BBQ specialist krijg je veel vragen over de BBQ. De vragen die ons het meest worden gesteld hebben wij voor u onder elkaar gezet. Als u deze vragen heeft doorgelezen bent u al een behoorlijke BBQ-specialist. Mocht u een vraag hebben die hier niet wordt beantwoord, neem dan even contact met ons op.
Kerstpakket vragen