Partyverhuur nodig voor je feest??

Tenten, tafels, stoelen en nog veel meer wat je nodig hebt om van jou feest een onvergetelijke ervaring te maken. Bekijk hier het assortiment en vraag snel een offerte aan!

Witte partytent met puntdak op een grasveld

Pagodetent 4×4: €299

Hoogwaardige kwaliteit pagodetent. Afmeting 4×4 meter. Prijs is inclusief op en afbouw en Incl. Btw

Een witte partytent in een grasveld

Pagodetent 5×5: €325

Hoogwaardige kwaliteit pagodetent. Afmeting 5×5 meter. Prijs is inclusief op en afbouw en Incl. Btw

Houten vlonder van planken

Vlonder 4×4: €75

Maak je tentverhuur compleet met onze luxe vlondervloeren. Stabiel, vlak en professioneel. Prijs incl. leggen en Btw.

Houten vlonder van planken

Vlonder 5×5: €120

Maak je tentverhuur compleet met onze luxe vlondervloeren. Stabiel, vlak en professioneel. Prijs incl. leggen en Btw.

Biertafels in een partytent

Biertafels: €17,50

Geniet van gezellige bijeenkomsten met onze duurzame biertafel. Stevig frame, robuust tafelblad. Prijs Incl. Btw.

Een uitgeklapte stoel

Klapstoelen: €1.75

Huur comfortabele klapstoelen voor elk evenement. Stevige klapstoel die ook nog lekker zit! Prijs Incl. Btw.

Sta tafel die uitgeklapt staat

Sta tafels: €9.50

Maak je evenement compleet met onze sta tafels en eventuele(meerprijs) sta tafelrokken. Prijs Incl. Btw.

Een warme heater in een partytyent

Heathers: €60

Onze heaters bieden efficiënte verwarming voor binnen- en buitenevents. Prijs Incl. Btw en gas.

Met onze Catering
loopt je feestje op rolletjes

Bij IdeaalCatering bestel je de lekkerste maaltijden. Maak uw keuze tussen een BBQ, buffet, groepspakket of een heerlijke lunch. Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen.
Een BBQ, buffet, of lunch bestellen bij IdeaalCatering is ontzettend gemakkelijk: wij bezorgen gratis (vanaf 15 personen), halen de vuile vaat weer bij je op én doen de afwas. Ideaal dus!

Wat zeggen onze
tevreden klanten?

Wij worden beoordeeld met Icon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star IdeaalcateringIcon Star Ideaalcatering 9.5 (728)

Bestellen is (vaak) mogelijk vanaf 8 personen. Wij bezorgen niet alleen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Arnhem, maar wij bezorgen jouw catering in (bijna) heel Nederland vanaf 15 personen geheel gratis en gekoeld bij je thuis. Ideaalcatering bezorgt in een groot deel van het land; vul de postcodechecker in om te kijken of we ook bij jou bezorgen. Ligt jouw woonplaats buiten ons bezorggebied? Niet getreurd: je kunt dan bij één van onze partners bestellen!

Waar je ook woont Ideaalcatering

Onze laatste tips

Het team van IdeaalCatering volgt nauwkeurig de huidige trends op het gebied van buffetten.
Denk aan de nieuwste gerechten, belangrijke tips en de beste materialen. Heeft u zelf een
gouden tip die u met onze lezers wilt delen? Laat dit ons gerust weten!

Vegetarische wrap voor de BBQ of buffet

De perfecte catering organiseren met IdeaalCatering

Een lekkere lunch aan huis laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk. Wij hebben verschillende lekkere lunches die ook nog eens gekoeld bezorgd worden. Laat je ontzorgen met een lunchbuffet van IdeaalCatering,

Kerstbuffet bestellen

Kerstbuffet Catering

We naderen weer het einde van het jaar. Daarom kunt u bij IdeaalCatering terecht voor uw kerstbuffet catering. Wij verzorgen uw kerstbuffet catering tot in de puntjes. Aan het einde van het jaar vindt iedereen dat er lekker gegeten mag en moet worden. Maar u heeft vast meer te doen dan uren in de keuken staan. Daarom kunt u ervoor kiezen om IdeaalCatering alles tot in de puntjes voor u te laten regelen zodat u kunt genieten van onze kerstbuffet catering.

Catering voor Bedrijven

Adriaan Oskam

Ideaalcatering heeft veel te bieden als het gaat om zakelijke catering voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden voor de mensen die overwerken, maar ook aan een lunch tijdens een vergadering of receptie of de catering tijdens het jaarlijkse personeelsfeest.

Bedrijfsfeest organiseren

Catering Bedrijfsfeest

U heeft samen hard gewerkt en gezwoegd, samen een extra stap gedaan om al uw klanten en opdrachtgevers gelukkig te maken. Wat is er dan mooier om deze successen en de waardering voor elkaar goed te vieren? Dit kan met een gezellig onvergetelijk bedrijfsfeest! Wij willen dit heel graag voor u regelen, u hoeft letterlijk alleen maar aan te schuiven. Samen vieren, eten en genieten!

Bruiloft barbecue bestellen

Bruiloft

Frank Oosterom

Een 's zomerse bruiloft; strakblauwe lucht, de zon die heerlijk schijnt, vrolijke gasten én een barbecue! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet. Wij van IdeaalCatering staan klaar om uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken. Wat is er nou fijner om op deze speciale dag met al uw gasten te kunnen kletsen tijdens het eten? Dat is precies waarvoor u moet kiezen voor een barbecue op uw bruiloft!

Verjaardagsbarbeceue

Verjaardag

Cor Oosterom

Uiteraard is elke verjaardag speciaal, maar sommige leeftijden vragen om iets extra’s. Wat dacht je van een baby zijn allereerste verjaardag? Of de mooie leeftijd van 20, 30 of 50 bereiken? Of het nu gaat om opa die 80 wordt of een zogenaamde ‘Sweet Sixteen’ party voor je dochters' 16e verjaardag: dit soort mijlpalen mogen niet onopgemerkt voorbij gaan!

Feestelijke brunch voor pasen bestellen? Dat is een eitje! Ideaalcatering

Boerderij Repos Ailleurs

Cor Oosterom

Bent u opzoek naar een gezellige locatie voor uw (bedrijfs) feest? Dan bent u bij Kaasboerderij Repos Ailleurs helemaal aan het juiste adres. De boerderij is centraal gelegen in de provincie Utrecht, en naast de nostalgisch ingerichte zalen, heeft deze boerderij nog veel meer te bieden. Er zijn namelijk verschillende activiteiten rond het thema "Duurzame Landbouw". Zo kunt u zelf ervaren hoe het proces van melken tot kaasmaken in zijn werk gaat of aanschuiven bij de cursus koe schilderen. Deze verschillende activiteiten maken Kaasboerderij Repos Ailleurs uitermate geschikt voor een uniek bedrijfsuitje. U kunt vergaderen in de hooiberg en vervolgens een rondleiding krijgen door boer Jan.

Overwerkmaaltijden

Adriaan Oskam

Elk bedrijf kent ze wel: de werknemers die zich ook ná 17:00 uur nog inzetten voor het bedrijf. Deze overwerkers wilt u natuurlijk een bedrijfsmaaltijd aanbieden die naast erg lekker, ook nog voedzaam en gezond is. Wij bij IdeaalCatering leveren dagelijks overwerkmaaltijden bij bedrijven in de buurt. Van broodjes tot warme gerechten; alles om de harde werkers te belonen!

Bruiloft receptie organiseren

Bruiloft catering

Frank Oosterom

Je bruiloft hoort één van de mooiste dagen uit je leven te zijn. Tegelijk is het ook een dag waar heel veel planning aan vooraf gaat en waarvoor je veel beslissingen moet nemen. IdeaalCatering begrijpt dit en is op jullie grote dag dan ook het ideale cateringbedrijf.