Catering voor overheids- en zorginstellingen

Adriaan Oskam

Passende catering voor instellingen

Zorginstellingen, overheidsinstellingen of scholen hebben regelmatig wat te vieren. Er zijn dus genoeg redenen om een cateraar in te schakelen. Als organisator moet je overal aan denken; Wat wil iedereen eten? Zijn er dieetwensen? Wordt het niet te duur? IdeaalCatering neemt al deze vraagstukken voor haar rekening en maakt ook het organiseren van een catering voor instellingen eenvoudig. Of de catering nu voor grote groepen of kleinere evenementen is, dat maakt voor IdeaalCatering geen verschil! Wij bezorgen uw buffet al vanaf 15 personen gratis op locatie.

 

De cateringmogelijkheden voor scholen, zorg of overheidsinstellingen

Catering voor overheidsinstellingen of zorginstellingen bestaat vaak uit catering voor een lunch, receptie, jubileum of personeelsfeest. De invulling hiervan kan erg variëren, maar IdeaalCatering voor IdeaalCatering is niets te gek! Het kan goedkoop, luxe of in een bepaald thema. Wij denken graag met u mee over de juiste invulling van de catering voor jouw overheid- of zorginstelling.

 

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Het is altijd lastig om over je eigen bedrijf te zeggen wat je bijzonder maakt. Het is dan ook beter om dit anderen te laten vertellen. Wij doen er alles aan om onze klanten een zo fijn mogelijke ervaring te geven. Het resultaat mag er zijn en is een gemiddeld cijfer van een 9,5!

 

Een greep uit onze reviews:

Rosalie:                                                                                                                                               Cijfer: 10,0     

Wij hebben IdeaalCatering ingehuurd voor een klein evenement (90 personen) voor een goed doel. Ideaalcatering heeft ons niet alleen geholpen met het verzorgen van het eten (stamppottenbuffet), maar ook met de verhuur van tenten, tafels, banken en heaters. Dankzij het heerlijke eten en de goede zorgen van het cateringbedrijf is dit een zorgeloze en onvergetelijke avond geworden. Met name de goede service en het meedenken is heel persoonlijk en zeker aan te raden. Veel dank!

Marjan:                                                                                                                                              Cijfer: 9,0

Makkelijk te bestellen online of via de mail. Snel antwoord op al je vragen. Uitstekend verzorgd en erg lekker allemaal. Complimenten. Ga zo door.
Tip: Ouderen eten niet zoveel, misschien een 65+ pakket toevoegen aan het assortiment.

 

Gemak, prijs en flexibiliteit

 

Als we kijken wat onze klanten zeggen, weet IdeaalCatering zich op een aantal punten te onderscheiden. Dit zijn:

  • Gemak: Bestellen van catering is eenvoudig en snel. De catering wordt altijd compleet geleverd met borden bestek en ook de afwas wordt voor u gedaan.
  • Prijs: Prijzen zijn altijd scherp. Dit komt doordat IdeaalCatering ernaar streeft om catering bereikbaar te maken voor iedereen. Dit resulteert in goede kwaliteit voor een lage prijs.
  • Flexibiliteit: Er werken veel jonge mensen bij IdeaalCatering. Snelheid en flexibiliteit zijn belangrijk voor ons. Of het nu gaat om het aanpassen van uw bestelling of het opvragen van een offerte. Wij doen er alles aan om u zo snel en goed mogelijk te hebben.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op of loop naar binnen bij onze slagerij in Lopik.

 

Bekijk hier hoe wij uw bestelling bezorgen

Zo doen wij dat!

Ook je buffetfeestje volledig verzorgd?