All-inclusief gourmet pakketten, vlees & salades voor de fijnproever

Bij IdeaalCatering bent u aan het juiste adres voor all-inclusief gourmet pakketten en salades voor de fijnproever! U kunt gemakkelijk zelf uw bestelling samenstellen, of uit een van onze gourmet pakketten kiezen!

  • Gratis bezorging
  • Kwaliteitsslager
  • Afwasservice
  • Gekoelde levering
  • Inclusief servies

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Service
Bezorging in heel Nederland
Wij doen zelfs de afwas voor u
Gekoelde levering
Levering in koelboxen mogelijk
Flexibel
Benodigdheden
Porseleinen borden
RVS Bestek
Servetten
Warmhoudpan
Broodmes + snijplank
Gasbarbecue
Bijgerechten
Verschillende soorten salade
Stokbrood
Kruidenboter
Saté saus
Verschillende soorten saus

All in Gourmet pakket bij IdeaalCatering

Omdat wij onze klanten graag verwennen, daarom hebben wij echte verwen gourmet pakketten voor u samengesteld. Dit zijn gourmet pakketten waarbij aan alles is gedacht. Vlees, salades, sauzen, maar ook een gourmetstel en stokbroden. Het lekkerste is dat onze slager uw gourmetvlees met liefde heeft klaargemaakt. Bent u benieuwd wat u in uw gourmetbakje vindt? bekijk dan snel ons assortiment.
All in Gourmet pakket bij IdeaalCatering

Salades bestellen

Geeft u binnenkort een feest? Vergeet dan niet om te zorgen voor lekkere hapjes en drankjes. Wat ons betreft is een mooi opgemaakte salade ideaal om te serveren tijdens uw feest. U kunt kiezen uit verschillende soorten opgemaakte salades. De meest verkochte salade uit 2017 is toch wel de opgemaakte rundvleessalade. Onze kok zorgt voor een lekkere en mooie garnering van uw salade. Wilt u een opgemaakte salade bestellen? bekijk dan snel ons assortiment.
Salades bestellen

Gourmet vlees bestellen

Slagers zijn echte vakmensen die constant bezig zijn met ontwikkeling van hun ambacht. Gourmet is hier ook een voorbeeld van. Gourmet is in de jaren 70 bedacht door slagers. IdeaalCatering heeft een eigen slager en hij heeft een heel mooi assortiment aan ambachtelijke gourmetpakketten samengesteld. Bent u opzoek naar lekker gourmet vlees? bestel dan uw gourmet bij IdeaalCatering en wij komen het Gratis bezorgen.
Gourmet vlees bestellen