Heb je een vraag? We beantwoorden hem graag!

Je kan het onderstaande contactformulier invullen om in contact te komen met ons. Wij doen ons best binnen 24 uur te reageren. Misschien dat jouw vraag ook door andere mensen al zijn gesteld. Wij hebben de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet!

Deze vragen krijgen we vaker

Voor hoeveel personen moet ik minimaal een buffet bestellen?

Een buffet bestellen kan al vanaf 8 personen en wordt dan aan huis bezorgd. Het minimale bestelaantal hangt wel af van uw woonplaats; in sommige plaatsen bezorgen we pas vanaf 12, 15 of 20 personen. Om er zeker van te zijn dat we bij u kunnen bezorgen, kunt u het beste de postcodechecker invullen! Vanaf 15 personen wordt uw buffet gratis thuisbezorgd. Tussen de 12 en 15 personen rekenen wij (vaak) €25 bezorgkosten.

Hoe lang blijft het BBQ vlees koud in de thermoboxen?

Dat hangt af van het aantal vrieselementen wat wij in de thermoboxen leggen. Bij een levering voor dezelfde dag zorgen wij ervoor dat er voldoende koelelementen zijn om het vlees de hele dag gekoeld te houden in de thermoboxen. Als wij voor de volgende dag leveren, doen wij het dubbele aantal vrieselementen in de thermobox. Deze zijn op -21 bevroren en blijft zeer lang koud. De vrieselementen kunt u eventueel zelf tussendoor nog even wisselen. Zo blijft uw gehele bestelling koud tot het moment van consumptie.

Tot wanneer kan ik mijn bestelling annuleren?

Annuleren is kosteloos tot 7 dagen van tevoren. Annuleert u later, dan brengt dit kosten met zich mee:

  • Binnen 3 dagen voor de beoogde datum van de opdracht: 100%;
  • Tussen 7 en 3 dagen voor de beoogde datum van opdracht: 50%;

Bezorgen jullie ook op zondag?

Op zondag hebben wij een (uit)rustdag, dus bezorgen wij niet. Alle bestellingen die voor zondag zijn, leveren wij op zaterdag. Alle gerechten worden altijd geleverd in thermoboxen met koeling. Bij een levering voor de zondag zorgen wij voor extra koelelementen. Let op! De stokbroden voor zondag krijgt u onafgebakken. U kunt de stokbroden afbakken in 11 minuten op 210 graden.

Contactgegevens

IdeaalCatering B.V.
Rolafweg-Noord 53
3411 BJ Lopik

Volg je ons al?